moniacful
Üye
-
Konu Sahibi
-
olay şu efenim elalemdeki pahalı androidleri gören bazı ergenler komplekse girip çamur atmaya başlıyorlar yok efendim şöyle adi şöyle kötü kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş hesabıpahalı symbian alanlarda verdikleri onca paraya pişmanlık duyarken bunu dışarıya kendininkini methedip karşıyı kötüleyerek vuruyor...
Aynenben birtek bu forumda symbian ile androidi karşılaştıranları gördüm
Heryerinden öpüyorum RüştüDuygulara tercüman satırlara kral oldun dostum
Haci sen cok dolmussun ya
Xperia S sorunlu diyorlar diğer cihazlara da bakmanı öneririm
olay şu efenim elalemdeki pahalı androidleri gören bazı ergenler komplekse girip çamur atmaya başlıyorlar yok efendim şöyle adi şöyle kötü kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş hesabıpahalı symbian alanlarda verdikleri onca paraya pişmanlık duyarken bunu dışarıya kendininkini methedip karşıyı kötüleyerek vuruyor...
Hocam baya sinirlenmişsin tamam ama Nokia fanlarının yaptığı hatayı sen de yapıyorsun şuan.Samsungun malzeme kalitesinin Nokia ile yarışamayacağını bütün dünya biliyor.Ayrıca Nokiayı sadece Symbiandan ibaret görüyorsan yine yanılıyorsun.Pro kullanıcılar için ilah işletim sisteml olan MeeGolu 1 telefonu ve her anlamda çoğu android telefondan çok daha başarılı Windows Phone'lu 4 telefonu var...Nokia fanları özellikle symbian fanları olaylara objektif bakmıyor doğru fakat seninde bu konunda pek objektif olmadığın belli.Ayrıca herkesin androidi sevememesi normal.Her işletim sisteminin kendince artıları ve eksileri var.Gidip sadece arama ve fotoğraf için telefon alacak birinin symbianlı 808 yerine androidin en iyi telefonunu alması doğru olmaz.Aynı şekilde oyun ve kişiselleştirme istiyen birininde androidten başka sistem alması doğru olmaz.Piyasada her yönüyle mükemmel bir sistem yok bunun bilincinde olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?