Ama en dayanıklı ürünler genelde eski ürünler oluyor. Eski kilitleri hırsızlar açamaz mesela
sanayi ilerledikçe ürünlerin gelişeceğini ancak kapitalizmin dönmesi açısından yeni ürünlerin ömürlerinin kısa olacağını gösteriyor

Ne kadar zekisiniz görelim yada OttomaN TigeR gibi ne kadar yeteneklisiniz?
Benim telefondan beklentim dayanıklı olması, interneti çok yememesi ve tabi ki şarjının uzun süreli gitmesidir. Şimdi bile mesela daha iyi telefon alacak kadar para var ama işte yine bu soru 'NEDEN ?' bu elimdeki telefon ihtiyacımı görüyorsa neden daha fazla para verip, daha iyisini alayım ki ? Yani ihtiyaçlarım ya da isteklerim ne zaman değişirse ancak o zaman değiştirmeyi düşünüyorum. Örnek bizim türkçe öğretmenimiz adamın parası bol (yeğenine hediye olarak öyle içlnden geldiği için 5000 liralık bir PC almış
) ama adamın kullandığı telefon en eski telefonlardan. Modelini falan tam bilmiyorum ama gerçekten çok eski. Peki o 'NEDEN?' daha iyisini almak için parası varken bunu tercih etti. Çünkü adamın telefonda yaptığı 2 şey var: Konuşmak ve Mesajlaşmak. Bu 2 şey işini görüyor, telefondan başka da beklentisi yok. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum söylediklerim hakkında, ya da sizin bu konudaki flkirlerinizi