NEDeN SYMBİAN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
NEDeN SYMBİAN
ben symbian fanıyım fakat neden symbian fanı olduğumu çözemedim işte içimden bir ses symbian diyor ama açıklayamıyorum peki siz nasıl düşünüyorsununuz ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
ben symbianı basit ama çok iyi buluyorum. Her türlü uygulaması var

'Patron

'Patron

Üye
sen NEDeN in e sini kucuk yaz diye.

y n s c n

y n s c n

Üye
Android'de olan oyun;

Symbian'da olan oyun;

Not: Bunu symbain'ı kötülemek için koymadım fakat symbian artık kendini bazı alanlarla geliştirmesi gerek.

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Nokia dan vazgeçemediğm için

AHMED...

AHMED...

Üye
nokia nın kendini geliştirmesi değilde bence baştan aşagıya yapılan ması lazım dünyanın gerisinde kaldı çok daha hızlı cihazlar ve andrıid den çok daha kaliteli bir yazılımla dünya piyasasına çıkması lazım bir dev'e yakışmayan cihazlar çıkıyor bence

u_cosar

u_cosar

Üye
nokiadan vazgeçemediğim için

anılbaran

anılbaran

Üye
akşam cevap atıcam .

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aslında şuan android diyorum
çünkü nokia symbian ile çok eskide kaldı...
kendini ciddi bir yeniden yapılanmaya sokması gerekiyor bence bu konuda

Mert045

Mert045

Üye
Ucuz ve kullanışlı olduğu için

Strange

Strange

Üye
ios kullandın mı ? bir oyun nerdeyse 1 gb. symbianda 500 kb:ehe

AHMED...

AHMED...

Üye
evet hacı bende ona şaşırdım arkadaşta iphone var oyun yükleyecektim oyunlarına bakıyorum 250 mb dan başlıyor oha falan oldum :-). Bide 5800 oyunlarına baktım en iyisi 5 mb den başlıyor :-)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Diğer markalara güvenmediğimden,sanki başka marka bir cihaz ve işletim sistemi alırsam bir sürü sorunlarla karşılaşacağım hissi var içimde.işin kolayına kaçıyorum sanki:)galiba bu konuda korkağım:vur

anılbaran

anılbaran

Üye
en iyisi ben gece mesaj atıyım. Ortalık karışıyo sonra. konunun son mesajı şöyle oluyo :locked:

kraldost

kraldost

Üye
android çakma ve korsan bir yazılım görkemine pek kapılmayın batması an meselesi android kullanıcılarının şikayetleri artmakta bundan istinayeten yazdım hele bazı arkadaslar var hayatında eline alamadığı android cihazlar hakkında baskalarının yaptığı olumlu yorumları kopyalayıp yapıştırıyorlarya işte onlara uyuz oluyorum

Lenneth

Üye
Bizim insanımız yavaş ve sorunluda olsa Symbian'a alışmış durumda ve yeni sistemlere karşılı inanılmaz derecede de ön yargıları var.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
büyük umutlarla symbian c5 almıstım.Gerçekten cok sıkıyor adamı.Geliştirilmiyor.N gage platformu var bence cok güzel bi platform aslında ama cok az oyun var ondada.N gage oyunları bari gelişse.Arkadasımda htc evo 3d var çok eğlencili bi telefon bence.Ama nokia hic zevkli gelmiyor bana.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaşlar kendinizi kandırmayın lütfen.Nokia dev değildir.Önceden devdi.Şuan hala aynı yolda berbat cihazlar çıkarıyor.Birçok arkadaş 1 yıldır belleyi bekliyor ama ne olduğunu gördük bellenin.Birebir androidin kopyası.Biraz inceleyenlerde görecektir bunu.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
başka hangi işletim sistemlerini kullandın ? ios kullandıysan ve hala symbian diyosan bir sıkıntı var :hmmm

iOS Developer

iOS Developer

Üye
bence hale neden nokia' ayı bğniyorsun onu sorgulamak lazım, nokia biraz geride kaldı symbiani güncellemeyip diğer yazılımlara rakip bir hale getiremediğ sürece yapacak bir şey yok symbiana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt