Neden symbian Anna güncellemesi başarısız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Neden symbian Anna güncellemesi başarısız
Arkadaşlar uzun süredir telefonla ilgilenmiyordum, güncellemeleri kontrol ettim ve iki tane symbian anna güncellemesi (biri gerekli imiş diğeri önemli) ve gelişmiş sürüş navigasyonu adlı güncelleme (isteğe bağlı) olduğunu farkettim. Önce güncellemeyi telefonla yapmayı denedim olmadı, ardından nokia suit ile bağlanıp ordan güncelleme yapmayı denedim. Her defasında güncelleştirme başarısız mesajı aldım. Nokia kalitesiz hizmetleriyle kullanıcılarını uzaklaştırmaya çalışıyor galiba. Bunda başarılı olduğunu söyleyebilirim. Bundan sonraki telefon seçimim nokia olmayacak.

Güncelleştirme için bir öneriniz var mı?

atakangöktuu

Üye
Açıkcası tam bilmiyorum fakat N8 telefonla arkadaşımın sorunsuz güncelleştirme yaptığını biliyorum. Güncelleştirmenin çıktığı ilk gün yapmıştı. Acaba nokia suit mi güncel değil ?
Ben 5800xm kullanıyorum. Tel.den yapmadığı güncelleştirmeleri suit ile yapabiliyorum. Suiti güncelleştirmeyi deneseniz?

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Onu da denedim, hatta mevcut suiti kaldırdım, nokianın sitesinden tekrar indirip kurdum fakat para etmedi.

realplayer2

realplayer2

Üye
o güncellemelerle nokia internet radio shazam felan geliyo. örneğin mağazadan bu iki uygulamanın son sürümünü yükle o yazılım güncellemeleri de otomatik olarak gitmiş olacak ama communicatör öyle sanıyorum mağazada yok ona bişi diyemem

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben nokia güncellemelerini hem cihaz üzerinden hemde pc den sorunsuz olarak şimdiye kadar hep yaptım.birde şunu deneyin isterseniz E hafızayı biçimlendirin birde cihaza soft veya hard format atıp güncellemeyi ondan sonra yapmayı deneyin,umarım işinize yarar

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Ben nokia güncellemelerini hem cihaz üzerinden hemde pc den sorunsuz olarak şimdiye kadar hep yaptım.birde şunu deneyin isterseniz E hafızayı biçimlendirin birde cihaza soft veya hard format atıp güncellemeyi ondan sonra yapmayı deneyin,umarım işinize yarar

Hafızayı biçimlendirmek çözüm olur mu bilmiyorum, fakat bir sürü program oyun vs hepsini baştan kurmak uzun iş, bu sebeple biçimlendirme olayına sıcak bakmıyorum. Soft format attım ama o da hiçbir işe yaramadı.

----------Eklendi @ 03:26:49 ---------- Yazıldı @ 03:10:30 ----------

az önce telefonumdaki ovi mağazanın çalışmadığını farkettim, cihazın güncelleme yapmamasının mağazayla ilgisi olabilir mi? ve bu mağazaya ne oldu, neden çalışmıyor?

realplayer2

realplayer2

Üye
son sürüm mağazayı yükle ve anna güncellemelerini dediğim gibi yap sen

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
realplayer2 çok teşekkürler ama bu mağazanın son sürümünü nerden yükleyeceğim?

realplayer2

realplayer2

Üye
s^3 uygulamalar/diğer internet uygulamaları bölümünde mevcut

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'yi de yeniden yükledim ama mağaza yine de çalışmıyor ve güncelleme yapmıyor. Kesinlikle bir daha asla nokia almayacağım. Güncellemeden de vazgeçtim. Bir iki ay daha bunu kullanıp, samsung galaxy s2 alayım diyorum. Ne dersiniz?

----------Eklendi @ 13:13:35 ---------- Yazıldı @ 12:44:11 ----------

Yuh ya, daha ne diyeyim. Telefona soft format attım, bütün verilerim gitti. Yine de güncelleme yapmıyor ve ovi çalışmıyor. Böyle bir şey olamaz ya....

----------Eklendi @ 13:32:29 ---------- Yazıldı @ 13:13:35 ----------

Telefon hard format atmıyor, oynatmaya az kaldı. Ses kısma, kamera, menü ve açma tuşuna basılı tuttum ve bekledim. Önce bir kez titredi sonra üç kez. Uzun süre bu dört tuşa basılı tuttuğum halde nokia yazısı bir türlü çıkmadı.

kalbimdesiin

Üye
Tek çare esaslı bi flaş atmak telefona hem ovi mağaza geri geliyo hemde güncelleme yapıyo android e hiç bulaşma derim boynu bükük symbiana geri dönersin

muratbeyim

muratbeyim

Üye
    Konu Sahibi
Android olayına sıcak bakıyorum, programları symbiana göre çok çok fazla. siteye bakıp flaş olayını araştırmaktan başka çare kalmadı galiba.

----------Eklendi @ 22:16:17 ---------- Yazıldı @ 21:26:47 ----------

Telefonun harddiskine format attıktan sonra sorun düzeldi, hem ovi çalışıyor hem de güncelleme yaptı. Ama hard format atma fonksiyonu neden çalışmıyor onu anlayabilmiş değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt