Neden S60v3'ü tercih ediyorsunuz? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Neden v3 ?

• Sevdiğim için

Kullanılan: 8 30.8%
  • ^3 almaya param olmadığı için

Kullanılan: 14 53.8%
  • Ciks durduğu için

Kullanılan: 1 3.8%
  • Opera Kullanabildiğim için

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fazla kastırmadığı için

Kullanılan: 1 3.8%
  • Herhangi bir nedeni yok

Kullanılan: 5 19.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydem1r

Üye
Bak ben anlatıyım :D :
1 opera MOBİLE deyim ve 'WİFİ İLE BAĞLIYIM' , 2 sekme var, bir sayfadan yazı kopyalıyorum, sonra facede paylaşıyorum, sonrasında arkadaşıma da gönderiyorum sms olarak. Sonra opera da başka bir sekmede 4shared veya maxicepten eklenti indiriyorum. Yanımda ,sefil, s40 lı arkadaşım da var, dolayısıyla bluetooth açık. Netten indirdiğim programlarda nedense .rar içine atılır ya, ayaküstü söver ve iDecompress i de açmak zorundayım. Oradan extract yapınca xplore ile münasıp bir yere taşıyıp xpolıreyi de arkaya atmam laızm. Dosya yöneticlden de bluetoothla o dosyayı atınca, ... Oluyor .
Bu sırada Dosbox ve TTPod 3.80 Extreme'de 320 kbps son ses müzik çalıyor. rtsp den televizyon izleyip -alışkanlık olmuş- arkaya atmam da cabası olunca, 386 MHz E63-1 in ne kadar canavar olduğu ortaya çıkıyor.
Not: 600 MHz lerde bişey olsa heralde telefon elimde paylar, benim de öğle namazı selam verilir :)
bu çalışmayla 5 saatte şarşı biter minimum :D
Bakalım kimin telefonu daha canavar? Herkes anlatsın bakalım :D
Son ve can alıcı not: telefonda 21 adet uygulama yüklü , yarısı da tel. Hafızasında.
Herkesten bekliyorum. Multitasking <3

----------Eklendi @ 23:00:58 ---------- Yazıldı @ 22:59:21 ----------

Ya kardeşim iyi güzel de, bunları kullanarak nasıl bir kul hakkının içine girdiğinin farkında değilsin herhalde.

----------Eklendi @ 23:02:39 ---------- Yazıldı @ 23:00:58 ----------

Sen de şarj aletini montunun cebinde gezdireceksin :D

E serisini sevmiyorum ama alacak olsam E72 alirdım

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
N95 hayallerimin telefonuydu ama fiyatı bir milyar civarı! Benim içim imkansız ötesi bir telefondu... Hele o ngage oyunları... Bi kere elime alıp oynasam dünyalar benim olacak :D
O kadar hevesliydim yani. Aradan yıllar geçti bunların modası geçti fiyatlar düştü aldım :D
200 liraya aldığım N95 ile arkadaşlarımın C6- 01 ini IPHONE unu bile ezdim :)
Hız müthiş. Ses çok kaliteli. Kamera Carl Zeiss 5 MP, oyun ve uygulamada sınır yok.. Aynı anda bir çok işi yapabilmesinin yanında toplamda benim ne kadar işimi gördüğü say say bitmez :)
Kısacası mükemmel bir telefon olduğu için, sevdiğim için kullanıyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
N95 hayallerimin telefonuydu ama fiyatı bir milyar civarı! Benim içim imkansız ötesi bir telefondu... Hele o ngage oyunları... Bi kere elime alıp oynasam dünyalar benim olacak :D
O kadar hevesliydim yani. Aradan yıllar geçti bunların modası geçti fiyatlar düştü aldım :D
Hız müthiş. Ses çok kaliteli. Kamera Carl Zeiss 5 MP, oyun ve uygulamada sınır yok.. Aynı anda bir çok işi yapabilmesinin yanında toplamda benim ne kadar işimi gördüğü say say bitmez :)

Arkadasların c6 01 tam kullanamıyordurda ondan yoksa nereye :islik:

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
E serisini sevmiyorum ama alacak olsam E72 alirdım

Haklısın :D hayalım e72 zaten..

----------Eklendi @ 08:42:22 ---------- Yazıldı @ 08:40:27 ----------

:locked: 800 tl mi düştü yani! yuh yani indirime bak..
N8 de düşerse 200 tl ye, hemen alırım :)

----------Eklendi @ 08:42:47 ---------- Yazıldı @ 08:42:22 ----------

:zuhaha:

----------Eklendi @ 08:43:41 ---------- Yazıldı @ 08:42:47 ----------

ilk 3 e girdiği için. :)

Aynen öyle oldu .)

----------Eklendi @ 08:44:08 ---------- Yazıldı @ 08:43:41 ----------

v3 telefonum olmadı v2den v5e atladım ancak oyum v3 ten yana.

Git e72 al dene bak..

----------Eklendi @ 08:44:28 ---------- Yazıldı @ 08:44:08 ----------

Hiç v3'üm olmadı somuru:

Üzülme alırsın :D

----------Eklendi @ 08:44:48 ---------- Yazıldı @ 08:44:28 ----------

Telefon marka-modeli ne?

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye

Telefonu hacklememisti o yüzden fazla bisy yoktu. Malum ovi çok fakir, ben ise maxicepten besleniyorum :D
Telefona oyun bulamadı ama ben ngage ile dağıtıyorum ortalığı :D Ayrıca C6 ya 8 MP kamera koymuşlar ama odaklama özelliği ve makro modu yok ordan eziyorum :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
oho si s60v3 u java yla karsılastırıyorsunuz bu saydıgınız multitasking herseyde olan birsey cok ahım sahım bisey degil yani

multitasking başka hangi telefonda var söylesene dostum
iphone da kapat-kaldığı yerden devam et işlemi var
android de aynı şekilde kapat-kaldığı yerden devam et yapıyor
badayı s40 ı zaten saymıyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
multitasking başka hangi telefonda var söylesene dostum
iphone da kapat-kaldığı yerden devam et işlemi var
android de aynı şekilde kapat-kaldığı yerden devam et yapıyor
badayı s40 ı zaten saymıyorum

Multitasking java ve wp7 dısında her seyde var ayrıca android te kapat devam yok yine arkada islem yapıyor hem badayı neden saymıyon

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi

Multitasking java ve wp7 dısında her seyde var ayrıca android te kapat devam yok yine arkada islem yapıyor hem badayı neden saymıyon

Aman ya forum v3 forumu, muhabbete bak :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

android forumuna bakarsan android in yaptığının multitasking olmadığını farkedersin
adamlar tarayıcıyı arkaya atıp mesaj yazıp tekrar tarayıcıya geçtiğinde tüm sayfalar tekrar yükleniyor ve downloadları kesilmiş oluyor
ee nerde kaldı multitasking? hiç androidde konunun ilk sayfasından beri yaptığımız multi tasking işlemlerini aynı anda uygulamayı denedin mi? ben bunları hergün kullanıyorum
WP7 de de multi tasking var diye biliyorum hatta tek ekranda gerçek zamanlı 4 web tarayıcı desteği bile vardı sanırım
bada işletim sisteminde arka plana müzik ve belli birkaç uygulama dışında ne atabiliyorsun? bi hdr foto işleme işlemini, dosya transferini veya download işlemini arka plana atıp sen mesajlaşmana veya oyununa devam edebiliyor musun? Android de olmayan multitasking bada da mı olacak :) Android in kendi forumlarında bile multitasking in gerçe anlamda multitasking olmayıp işi kaldığı yerde kaydederek istenildiğinde aynı yerden başlamaya yaradığını ve arka planda çalışmadığını yazıp duruyorlar
isim olarak değil işlev olarak bak dostum
yazıya gelince hepsi multi tasking diyor ama kullanım şekilleri farklı ;)

----------Eklendi @ 14:10:42 ---------- Yazıldı @ 14:09:42 ----------

Aman ya forum v3 forumu, muhabbete bak :D

ben bu yazdığım işlemlerin çoğunu 5320 xm de de yapıyorum ;) o da s60v3 :))

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
android forumuna bakarsan android in yaptığının multitasking olmadığını farkedersin
adamlar tarayıcıyı arkaya atıp mesaj yazıp tekrar tarayıcıya geçtiğinde tüm sayfalar tekrar yükleniyor ve downloadları kesilmiş oluyor
ee nerde kaldı multitasking? hiç androidde konunun ilk sayfasından beri yaptığımız multi tasking işlemlerini aynı anda uygulamayı denedin mi? ben bunları hergün kullanıyorum
WP7 de de multi tasking var diye biliyorum hatta tek ekranda gerçek zamanlı 4 web tarayıcı desteği bile vardı sanırım
bada işletim sisteminde arka plana müzik ve belli birkaç uygulama dışında ne atabiliyorsun? bi hdr foto işleme işlemini, dosya transferini veya download işlemini arka plana atıp sen mesajlaşmana veya oyununa devam edebiliyor musun? Android de olmayan multitasking bada da mı olacak :) Android in kendi forumlarında bile multitasking in gerçe anlamda multitasking olmayıp işi kaldığı yerde kaydederek istenildiğinde aynı yerden başlamaya yaradığını ve arka planda çalışmadığını yazıp duruyorlar
isim olarak değil işlev olarak bak dostum
yazıya gelince hepsi multi tasking diyor ama kullanım şekilleri farklı ;)

----------Eklendi @ 14:10:42 ---------- Yazıldı @ 14:09:42 ----------

ben bu yazdığım işlemlerin çoğunu 5320 xm de de yapıyorum ;) o da s60v3 :))

Zuhaha :zuhaha:

mstf_l

mstf_l

Üye
androidte o is benim bildigim ram i yetersiz telefonlarda oluyor ayrıca bada da niye olmayacak oda bir isletim sistemi ve uygulama sıkıntısı olmasa bence daha iyi
Wp de multitasking yok cunku microsoft enerji tuketimi azaltmak icin koymuyor
Ayrıca multistasking yapan meego maemo windowsmobile da var hem konu bu degilki aslında istediklerimizi yapan daha iyileri var ama bunu sanki kabul etmek istemiyoruz debelenmenin anlamı yok bosuna cogu sistem cogu yonden s60v3 ten daha iyi

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
androidte o is benim bildigim ram i yetersiz telefonlarda oluyor ayrıca bada da niye olmayacak oda bir isletim sistemi ve uygulama sıkıntısı olmasa bence daha iyi
Wp de multitasking yok cunku microsoft enerji tuketimi azaltmak icin koymuyor
Ayrıca multistasking yapan meego maemo windowsmobile da var hem konu bu degilki aslında istediklerimizi yapan daha iyileri var ama bunu sanki kabul etmek istemiyoruz debelenmenin anlamı yok bosuna cogu sistem cogu yonden s60v3 ten daha iyi

Android in tüm telefonlarında(4.0 ICS yi bilmiyorum şimdilik) bu işlem kapat-kaldığı yerden devam et şeklinde, ios da da aynı mantık var
Wp7 multitaskingde devrim yaptı ekranı bile multiscreen olarak kullanıyor sen multitasking yok diyorsun :)))
S60v3 yüklü bir E72 sistem olarak wmobiledan da badadan da javadan da çooookkk daha iyidir
kaldı ki Android/iOS/WP7/S^3/Maemo/Meego bambaşka sınıflardayken yine de S60v3 bunlarla kıyaslanabiliyor :))

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu kullanan mesaj da atın lütfen :zuhaha:

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
(konu güncell)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt