Neden S60v3'ü tercih ediyorsunuz? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Neden v3 ?

• Sevdiğim için

Kullanılan: 8 30.8%
  • ^3 almaya param olmadığı için

Kullanılan: 14 53.8%
  • Ciks durduğu için

Kullanılan: 1 3.8%
  • Opera Kullanabildiğim için

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fazla kastırmadığı için

Kullanılan: 1 3.8%
  • Herhangi bir nedeni yok

Kullanılan: 5 19.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Neden S60v3'ü tercih ediyorsunuz? :)
Cevapları görelim :)

----------Eklendi @ 15:15:33 ---------- Yazıldı @ 15:11:33 ----------

:d: Bazı şıklar çok sefil duruyor :) kimse işaretlemez :)

acati

acati

Üye
dokunmatiklerdeki her yazmak istediğinde klavyenin gelmesini bekleyip, bitince de onaylama işlemi öldürdü beni... C6-01 den vazgeçtim. E52 devam... En hızlı s60v3.2... 600Mhz

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiklerdeki her yazmak istediğinde klavyenin gelmesini bekleyip, bitince de onaylama işlemi öldürdü beni... C6-01 den vazgeçtim. E52 devam... En hızlı s60v3.2... 600Mhz

Dokunmatikte yazmak: çin işkencesi zaten :/ bide c6 ya laf ediyosun 5230 da yazmayı dene bakalım :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
şuan hem 5320 XM hem de C6-01 kullanıyorum
mesaj yazmak C6-01 de başlarda zordu ama şuan gayet rahat :) Symbian ı da MultiTasking olayından dolayı çok seviyorum
kaç işletim sistemi var ki aynı anda oyun oynayıp müzik dinlerken gelen bir mesaja cevap yazarken cevabın ortasında netten bir söz bulup mesajınıza ekleyip gönderebildiğiniz sonrasında da oyununuza gerçekten kaldığınız yerden devam edebildiğiniz?
veya arkadaşınıza 300 mb lık bir dosyayı bluetotth ile gönderirken bu dediklerime devam edebildiğiniz?
Seviyorum arkadaş bu Symbian ı :))

AHKE

AHKE

Üye
cankartal arkadasa katılıyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
hicbiri degil bu fiyata alabilecegim en iyi telefon oldugu icin

Aydem1r

Üye
bı kere arka plana bır suru acık uygulama bırakabımek N-Gage harıc her turlu oyunu kolayca bulabılmek ıstemedıgın ve aklına gelmeyecek kadar program olması eskı toprak olması :) dandık samsung vb. Telefonlar gıbı sureklı bozulmaması (o bozanlar telefondan anlamayan adamlar zaten, ben 6 senedır symbıan kullanıyorum bu 3. Telefonum hıcbırısı de bozulmadı sadece ben ust model almak ıstedım ve aldım otekı 2 telefon da hala canavar gıbı) bana I-Phone verseler ben yıne de 5730XM'ı degısmem zaten laptop nıyetıne kullanıyorum telefonu :D

----------Eklendi @ 19:36:01 ---------- Yazıldı @ 19:34:10 ----------

şuan hem 5320 XM hem de C6-01 kullanıyorum
mesaj yazmak C6-01 de başlarda zordu ama şuan gayet rahat :) Symbian ı da MultiTasking olayından dolayı çok seviyorum
kaç işletim sistemi var ki aynı anda oyun oynayıp müzik dinlerken gelen bir mesaja cevap yazarken cevabın ortasında netten bir söz bulup mesajınıza ekleyip gönderebildiğiniz sonrasında da oyununuza gerçekten kaldığınız yerden devam edebildiğiniz?
veya arkadaşınıza 300 mb lık bir dosyayı bluetotth ile gönderirken bu dediklerime devam edebildiğiniz?
Seviyorum arkadaş bu Symbian ı :))

aynen cok dogru symbıandan baska yapan var mı bunu ? :D

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
bı kere arka plana bır suru acık uygulama bırakabımek N-Gage harıc her turlu oyunu kolayca bulabılmek ıstemedıgın ve aklına gelmeyecek kadar program olması eskı toprak olması :) dandık samsung vb. Telefonlar gıbı sureklı bozulmaması (o bozanlar telefondan anlamayan adamlar zaten, ben 6 senedır symbıan kullanıyorum bu 3. Telefonum hıcbırısı de bozulmadı sadece ben ust model almak ıstedım ve aldım otekı 2 telefon da hala canavar gıbı) bana I-Phone verseler ben yıne de 5730XM'ı degısmem zaten laptop nıyetıne kullanıyorum telefonu :D

----------Eklendi @ 19:36:01 ---------- Yazıldı @ 19:34:10 ----------

aynen cok dogru symbıandan baska yapan var mı bunu ? :D

Vallaha kanka aynen yapıyorum ben de ama 300 mb biraz fazla ya :zuhaha:

Aydem1r

Üye
Vallaha kanka aynen yapıyorum ben de ama 300 mb biraz fazla ya :zuhaha:

tamam da 300mb'ı bluetoothla gonderıyorsun oyun oynuyorsun bir yandan muzık calıyor aynı anda ınternetten yazı kopyalayıp mesaj cekıyorsun yanı bunların hepsını arka plana atıp yapıyorsun 300mb cok ama sonucta gonderıyorsun bunu samsunglar yapmaz ıste :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
awdil

awdil

Üye
Nokia S60 v3 sürümün de şarj ve uygulama unsurları zirvesini buluyor.Sanırım bu iki etken yeterli.En azından benim için.

h716043

h716043

Üye
s60v3=beleş internet

----------Eklendi @ 21:51:40 ---------- Yazıldı @ 21:49:49 ----------

ben şu an opera oupeng bolt ucweb ebuddy nimbuzz shmessenger googlemaps ve daha fazlası......

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
tamam da 300mb'ı bluetoothla gonderıyorsun oyun oynuyorsun bir yandan muzık calıyor aynı anda ınternetten yazı kopyalayıp mesaj cekıyorsun yanı bunların hepsını arka plana atıp yapıyorsun 300mb cok ama sonucta gonderıyorsun bunu samsunglar yapmaz ıste :D

Bak ben anlatıyım :D :
1 opera MOBİLE deyim ve 'WİFİ İLE BAĞLIYIM' , 2 sekme var, bir sayfadan yazı kopyalıyorum, sonra facede paylaşıyorum, sonrasında arkadaşıma da gönderiyorum sms olarak. Sonra opera da başka bir sekmede 4shared veya maxicepten eklenti indiriyorum. Yanımda ,sefil, s40 lı arkadaşım da var, dolayısıyla bluetooth açık. Netten indirdiğim programlarda nedense .rar içine atılır ya, ayaküstü söver ve iDecompress i de açmak zorundayım. Oradan extract yapınca xplore ile münasıp bir yere taşıyıp xpolıreyi de arkaya atmam laızm. Dosya yöneticlden de bluetoothla o dosyayı atınca, ... Oluyor .
Bu sırada Dosbox ve TTPod 3.80 Extreme'de 320 kbps son ses müzik çalıyor. rtsp den televizyon izleyip -alışkanlık olmuş- arkaya atmam da cabası olunca, 386 MHz E63-1 in ne kadar canavar olduğu ortaya çıkıyor.
Not: 600 MHz lerde bişey olsa heralde telefon elimde paylar, benim de öğle namazı selam verilir :)
bu çalışmayla 5 saatte şarşı biter minimum :D
Bakalım kimin telefonu daha canavar? Herkes anlatsın bakalım :D
Son ve can alıcı not: telefonda 21 adet uygulama yüklü , yarısı da tel. Hafızasında.
Herkesten bekliyorum. Multitasking <3

----------Eklendi @ 23:00:58 ---------- Yazıldı @ 22:59:21 ----------

s60v3=beleş internet

----------Eklendi @ 21:51:40 ---------- Yazıldı @ 21:49:49 ----------

ben şu an opera oupeng bolt ucweb ebuddy nimbuzz shmessenger googlemaps ve daha fazlası......

Ya kardeşim iyi güzel de, bunları kullanarak nasıl bir kul hakkının içine girdiğinin farkında değilsin herhalde.

----------Eklendi @ 23:02:39 ---------- Yazıldı @ 23:00:58 ----------

Nokia S60 v3 sürümün de şarj ve uygulama unsurları zirvesini buluyor.Sanırım bu iki etken yeterli.En azından benim için.

Sen de şarj aletini montunun cebinde gezdireceksin :D

awdil

awdil

Üye
Kışın olabilir,lakin yazın sırf şarj aleti için mont giymek anormal dikkat çekebilir. :)

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
mstf_l

mstf_l

Üye
oho si s60v3 u java yla karsılastırıyorsunuz bu saydıgınız multitasking herseyde olan birsey cok ahım sahım bisey degil yani

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
oho si s60v3 u java yla karsılastırıyorsunuz bu saydıgınız multitasking herseyde olan birsey cok ahım sahım bisey degil yani

Acımasız olmalıyız panpa bkz:

----------Eklendi @ 23:47:49 ---------- Yazıldı @ 23:46:41 ----------

Sayfa admini küfür felan yazmış pardon. Face ye yazdım acımasuz diye bu sayfa çıktı :d:

aykut831

Üye
ilk 3 e girdiği için. :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
v3 telefonum olmadı v2den v5e atladım ancak oyum v3 ten yana.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hiç v3'üm olmadı somuru:

miroctas

Üye
Mecburiyetten!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt