tamam da 300mb'ı bluetoothla gonderıyorsun oyun oynuyorsun bir yandan muzık calıyor aynı anda ınternetten yazı kopyalayıp mesaj cekıyorsun yanı bunların hepsını arka plana atıp yapıyorsun 300mb cok ama sonucta gonderıyorsun bunu samsunglar yapmaz ıste
Bak ben anlatıyım

:
1 opera MOBİLE deyim ve 'WİFİ İLE BAĞLIYIM' , 2 sekme var, bir sayfadan yazı kopyalıyorum, sonra facede paylaşıyorum, sonrasında arkadaşıma da gönderiyorum sms olarak. Sonra opera da başka bir sekmede 4shared veya maxicepten eklenti indiriyorum. Yanımda ,sefil, s40 lı arkadaşım da var, dolayısıyla bluetooth açık. Netten indirdiğim programlarda nedense .rar içine atılır ya, ayaküstü söver ve iDecompress i de açmak zorundayım. Oradan extract yapınca xplore ile münasıp bir yere taşıyıp xpolıreyi de arkaya atmam laızm. Dosya yöneticlden de bluetoothla o dosyayı atınca, ... Oluyor .
Bu sırada Dosbox ve TTPod 3.80 Extreme'de 320 kbps son ses müzik çalıyor. rtsp den televizyon izleyip -alışkanlık olmuş- arkaya atmam da cabası olunca, 386 MHz E63-1 in ne kadar canavar olduğu ortaya çıkıyor.
Not: 600 MHz lerde bişey olsa heralde telefon elimde paylar, benim de öğle namazı selam verilir

bu çalışmayla 5 saatte şarşı biter minimum

Bakalım kimin telefonu daha canavar? Herkes anlatsın bakalım

Son ve can alıcı not: telefonda 21 adet uygulama yüklü , yarısı da tel. Hafızasında.
Herkesten bekliyorum. Multitasking

----------Eklendi @ 23:00:58 ---------- Yazıldı @ 22:59:21 ----------
s60v3=beleş internet
----------Eklendi @ 21:51:40 ---------- Yazıldı @ 21:49:49 ----------
ben şu an opera oupeng bolt ucweb ebuddy nimbuzz shmessenger googlemaps ve daha fazlası......
Ya kardeşim iyi güzel de, bunları kullanarak nasıl bir kul hakkının içine girdiğinin farkında değilsin herhalde.
----------Eklendi @ 23:02:39 ---------- Yazıldı @ 23:00:58 ----------
Nokia S60 v3 sürümün de şarj ve uygulama unsurları zirvesini buluyor.Sanırım bu iki etken yeterli.En azından benim için.
Sen de şarj aletini montunun cebinde gezdireceksin