Neden MaxiCep???

Sponsorlu Bağlantılar

Neden MaxiCep?

• Kullanılan toplam oy
    342
  • Anket kapatılmış .
CEREN

CEREN

Üye
çok hoşuma gıdıo bu site cunku cok farklı paylaşım guzel üyeleri saygılı tabi aralarında sinir bozucu olanda var ama yınede cok sevdım ben bu siteyı keşke daha once uye olsaymısım hatta bıara uylıgımı iptal etırmek istemiştım ama şimdi ilk actıgım sayfam:)

maxiburak

maxiburak

Üye
çünkü cep tel le ilgili başka site yok :D:D:D:D:D bu alem de trk maxicep war

hasisa

hasisa

Üye
ankette hiç birini işaretlemedim
çünkü burası benim ilk göz ağrım çok siteler gezdim ama inanın burası başka her gün girmeye çalışıyorum.
iyiki varsın maxicep

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
Neden Maxicep...

Yıl 2004 ün sonu 2005 in başı, ozaman bir oyundu istediğim, 3 boş mesaj attım ve baha40n sağolsun banlamıştı :)

yıll 2005 işler değişti, forumun ne olduğunu öğrendik..Ne yapılır yenilir mi içilir mi :) Vakit geçirdik, sabahladık..Gece Online Listem güncellemeden dolayı silinmiş, yoksa en fazla cevap alan konunun sahibiydim :)

Gecelerimizi gündüzlerimizi verdik, sıcacık aile için..Sanal ailemiz için..

Sevdamı getirdim, tam bir aile olmuştuk sonra...Hala ikimizde buradayız, demekki hala aileyiz..

Okadar anı saydım an saydım..Neden Maxicep diye sormaya gerek mi var _CHiLeKesH_ için..

;)

• Beğen
Tepkiler: __Midas__
ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
Cevap şıklarıNeden MaxiCep?
Çok Seviyorum
Muhabbet Olsun Diye
Dosya Paylaşmak çin
Dosya İndirmek İçin

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ßen Çok Forumda Tazkılıdm Amna BÖylesi cok Qüzel Yaws:D

safakk

safakk

Üye
çok sevdiğim için çünki iyi bi ortam var diğer forumlardaki gibi seviyesiz ve gereksiz kişilerin olduğu bi forum değil herkes bir birine karşı iyi güzel ve dostane konuşmalar ve görüşmeler yapması ve hadiye kontör verilmesi nedeniyle :islik:kop: bu forumu tercih ediyorum (şaka tabiki isterlerse hiç vermesin ler kontür falan yine gelirim :) )

marit

Üye
nedenmi çüni aradığın herşeyi bulabiliyorum

Ozan

Ozan

Admin
Aradığınız herşeyi bulurken, siteye de aktif paylasımlarda bulunursanız mükemmel olacaktır :oke:

XMEN_43

XMEN_43

Üye
:)güzel bi site iyiki üye olmuşum bana burayı ((X-FURKAN)) Öğretti ona çççooooookkkkkkk teşekkür ederim :oke:

technonur

technonur

Üye
kimisi kontör için geliyor onuda ekleyin :D

ben paylaşımlarını sevdim sonra bağımlılık yaptı kopamadım :)

Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
:) Devam edelim

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Çünkü maxicepte maxidostluk var:)

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
videon güzelmiş

NobLe

NobLe

Üye
ya burda paylaşım yapınca insan mutlu oluyo yani birilerine yardımım dokunuyosa ne mutlu hep insanlara yararlı biri olmak istemişimdir burda az da olsa bu başarıyorum:oke:

xgökhanx

Üye
:oke:kolay gelsın bu forum SÜPPERRR:oke::oke::oke::oke::oke:

cirkinn

Üye
çok güzel birşey bu forum

nkarakoc_21

nkarakoc_21

Üye
bence bısey demek gereksiz yada soylemek gerekırse mukemmellık kalıte

Takipçi Satın Al

Üst Alt