Neden MaxiCep???

Sponsorlu Bağlantılar

Neden MaxiCep?

• Kullanılan toplam oy
    342
  • Anket kapatılmış .
[ALPERTUNGA]

[ALPERTUNGA]

Üye
Konu epey ilerlemiş ama belki okuyan bir yönetici olur.

Bende soruyorum neden maxicep?

-Açtığınız hiç bir konu yayınlanmazken,
-Konuya eklediğiniz rapidhare linkinden takip ettiğinizde en az bir kere indirildiğini yani görevli kişinin bu konuyu incelediğini görürken açılmamasına rağmen,
-Açılmayan konu hakkında tarafınıza bilgi verilmezken,
-İlgili forum bölümünün görevlisine nedenini sormanıza rağmen cevap vermeye dahi uğraşmazken,
-Admin'e sorduğunuz da açılmayı bekleyen konunuz yok derken (konunuz muhtemelen direk silinirken)
-Bilmiyorum açılmayan konular yöneticilere ait çöp bölümüne mi gidiyor böyleyse admin dahi konunuzun nerede olduğunu bilmezken?
-Konu açımını serbest bırakıp sonra gerekenleri düzenlemek ya da silmek varken,

Neden maxicep?

Forumda çok aktif değilim attığım bir avuç mesaja dahi bakarsanız ya birilerine yardımcı olmak için ya da yayınlanan program hakkında deneyerek fikir belirtmek için mesaj açmışımdır. Ancak işene yarayacak kişiler olur diye açtığım hiçbir kou neden yayınlanmıyor??? hadi yayınlanmıyor bir yönetici bunun nasıl farkında olmuyor yada konuyu silen kişi neden cevap vermiyor?
yeni üyeyim arkadaş ise kasımda üye olmuş yazdıkları doğru ise yönetim zaafiyeti var demektir

Salihyet

Salihyet

Üye
[ALPERTUNGA];1254216' Alıntı:
yeni üyeyim arkadaş ise kasımda üye olmuş yazdıkları doğru ise yönetim zaafiyeti var demektir

Benim üyelik tarihime bak.. Biz buraya gökten inmedik, her sözüme kefilim, yazdıklarımı okuyup karar verin..

Yönetim zaafiyeti de ne demek oluyormuş ?

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
tek mutlu olduğum yer :):):)

C01aY

C01aY

Üye
Bu siteye güvendiğim için :)

Ozan

Ozan

Admin
[ALPERTUNGA];1254216' Alıntı:
Cevabımı okumadığın sürece böyle düşünebilirsin :)

[ALPERTUNGA]

[ALPERTUNGA]

Üye
Benim üyelik tarihime bak.. Biz buraya gökten inmedik, her sözüme kefilim, yazdıklarımı okuyup karar verin..

Yönetim zaafiyeti de ne demek oluyormuş ?
yeni üye olduğumu alıntıladığım arkadaşın yazısına istinaden bu şekilde bir yorumda bulunduğumu yazımda belirttim.

eemir99

eemir99

Üye
Tek kelimeyle şunu bahsedeyim maxicep türkiyenin en iyi ve en kaliteli forum ve paylaşım sitesi muhabbetleri adminleri insanları çok iyi çokj kaliteli hiç birimiz geride kalmıyoruz maxicep bize en son çıkan oyunları uygulamaları emülatörleri ve ceple ilgili herşeyi sunuor ONDAN MAXİCEP türkiyenin en iyi en kaliteli sitesi ben bilgisayarın başına geçer geçmez maxicebe mutlaka giriorum :D çok güzel bi site maxicep ailesin çok çok teşekkür ediorum az ama sizleri çok seviorum maxicep alilesi bende sizlerden biri olmaya çalılşacam saygılarımla emir

hasan selçuk

hasan selçuk

Üye
slm nokla n73 sertifika nasıl ykleyeceğim bilenler varsa sölesin herkese saygılar

emraxd

Üye
cok siteyi bakip dolastim ama maxicep en kullanisli ve iyi hizmet eren bir site

Doğan

Üye
güzeL ve kullanıslı bi site olduğu için :P

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Saygı ve sevgi üst düzeyde olduğundan ve paylaşılanlar güzel bir şekilde paylaşıldığından,,

borisu

borisu

Üye
Bir çok forum, amacından uzaklaşmış durumda, vaziyetler geyikten öte değil.Burda ise paylaşım ilk sırada, işin içinde saygı da olunca tam süper oluyor =) Siteler kurulduğu zaman ilk temennilerden biri amacından saptırılmaması olur, bu yüzden helal olsun diyorum; herkeslere...

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
ben telefonumla ilgili her şeyi burda bulabiliyorum :yuru sevgiler saygılar selamlar...

Odysseus

Odysseus

Üye
Cem Yılmaz'ın bir sözü vardı. Bazıları İstanbul'a bakar şair olur. Bazıları da bakar, İstanbul sen mi büyüksün ben mi der devamını getiremeyeceğim şeyler söyler. Bazıları sadece işine yarayanı indirir vay enayiler amma uğraşmışlar der ve tşk, eyw, saul yazıp gider (Bu sözcükleri kullanan arkadaşlar emin olun sadece bunu düşünüyor). Bazıları da ya birçok insan birşeyler için uğraşıyor. Bende yararlı olmak için birşeyler yapmalıyım der ve işe koyulur. Bu forum bir numara arkadaşlar, faydalı işler yaparsak herkes faydalanır. Maxicep in, diğerleri OUT...

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
Maxicep artık benim için yaşamın bir parçası olmus durumdadır dolayısı ile daha fazla cümle kurmam, bu cümlemden daha açıklayıcı olamaz :)
tbrkler sitesine bağlı adam başka oluo mütiş site burası:oke:

sezginnnn

sezginnnn

Üye
bi cok seyi burdan ogrendim o yuzden tel e program bile atmayi bilimiyordum:ehe

ERUSTA

Üye
--------------- Ekleme ---------------

tbrkler sitesine bağlı adam başka oluo mütiş site burası:oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Açıklayamadığım bir çekimi var :D Bende hep bunu soruyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt