Konu epey ilerlemiş ama belki okuyan bir yönetici olur.
Bende soruyorum neden maxicep?
-Açtığınız hiç bir konu yayınlanmazken,
-Konuya eklediğiniz rapidhare linkinden takip ettiğinizde en az bir kere indirildiğini yani görevli kişinin bu konuyu incelediğini görürken açılmamasına rağmen,
-Açılmayan konu hakkında tarafınıza bilgi verilmezken,
-İlgili forum bölümünün görevlisine nedenini sormanıza rağmen cevap vermeye dahi uğraşmazken,
-Admin'e sorduğunuz da açılmayı bekleyen konunuz yok derken (konunuz muhtemelen direk silinirken)
-Bilmiyorum açılmayan konular yöneticilere ait çöp bölümüne mi gidiyor böyleyse admin dahi konunuzun nerede olduğunu bilmezken?
-Konu açımını serbest bırakıp sonra gerekenleri düzenlemek ya da silmek varken,
Neden maxicep?
Forumda çok aktif değilim attığım bir avuç mesaja dahi bakarsanız ya birilerine yardımcı olmak için ya da yayınlanan program hakkında deneyerek fikir belirtmek için mesaj açmışımdır. Ancak işene yarayacak kişiler olur diye açtığım hiçbir kou neden yayınlanmıyor??? hadi yayınlanmıyor bir yönetici bunun nasıl farkında olmuyor yada konuyu silen kişi neden cevap vermiyor?
E o zaman bende sorayım, neden bu onu onaylama sisteminde konulara müdehale bazı üyelerde kişisel algılanıyor anlamıyorum ?
Yani dosyalar forumu bunca yıl düzenini, onay sistemi ile sağlamıştır ve sağlayacaktır hiçkimsenin konusunda da kayırma işlemini yapmıyoruz hatta emin olun ben bazen konuyu kim açmış ona bile bakmıyorum, sadece ekleneni aratıyorum sitede var mı / var öyleyse siliniyor , yok mu / yok öyleyse kategorisi de kontrol edilerek, dosya eklenti haline getirilebiliyorsa getirilip ekleniyor siteye.
Yani biz istemiyor muyuz sitede olmayan ve güncel uygulama yada oyunları siteye eklemek ? Size kastımız var da, o yüzden konularınızı toptan görüp, bakmadan siliyor muyuz ? Buna zaten maxicep.com ' un kalitesini bilen biri, rahatlıkla "tabiki hayır" cevabı verebilir.
Haber verilmiyor diyorsunuz?
Her konuya onaylandı / onaylanmadı haber versek inanın sitede 24 saat yönetici olması gerekiyor, ve her yöneticinin işi sanmayın ki dosya onaylamak. Yani bu işi de belli baslı 2-3 yönetici yapıyor diğer yöneticiler forum isleyisi ile ilgileniyor daha çok. Çünkü dosyalar forumlarına hakim yöneticilere bıraktık bu sistemi, hem takibi hemde düzeni daha iyi olsun diye.
Açtıgınız konu dosyalar forumlarında degilse, zaten muhtemelen onaylanır o yüzden ona ekstradan birşey dememe gerek yok, onaylanmaması için küfür yada reklam gibi birşey olmalı.