mservank
Üye
atla diyen bendim fakat..
sana demedim bi arkadaş 'yaşamaya mecburmuyuz' gibi bi açıklama yapmış kahren ona dedimm. düşüncesinin yanlış olduğunu söyledim ama yanlış anlamışsın..
anne olduğunu bilmiyordum çok genç bi annesin aile sorumluluğunu üstlenmek çok buyuk sorumluluk ister hele senin yaslarında anne olunmussa bu daha da zorlasır gün geçtikce insanı hayattan uzaklastırır yorar ve bir süre sonra isyanlar bas gösterir hayat çekilmez hale gelir ev iş çocuk koca derken insan kendini unutur bir süre sonra aklı basına gelincede kişi durumunun farkına varır ve sürekli hayatı suçlamaya baslar henüz hiçbirsey için geç deil bundan sonra senin için önemli olan sey çocuğun, hayattan bıktığın anda bile çocuğunu aklına getirdiğinde tebessüm ediyorsan henüz hiçbir sey için geç deil çocuğunla esinle güzel bir hayat sizi bekliyor bunun tadını çıkar dediğim gibi herseyden zevk almaya çalıs bı sorunun olursada gerek sitedeki arkadaslar gerekse ben yardımcı oluruz özel sorunlarında da pm atabilirsin
ha ha ha ous senin komiğin gelmiş yine ayyy bayılazammmmiremden estantaneler bunları irem yazdı vışşş... nese katılıyorum
C.C. Ablamız... aramızda ençok sizin hayatı sevmeniz ve Bağlı Olmanız Gerekir...hayat okadar acıkkı ben bazen yasamak bıle istemıyorum ama yasamak oldugumunda farkındayım ama slında hayat deil insanlar acımasız sızler ne dusunuyorsunuz arkadaslar varmı benı destekleyen
ha ha ha ous senin komiğin gelmiş yine ayyy bayılazammmm
"irem yazdı vıssss" o ne yaww vıssss sana
Moraliniz mi Bozuk Yada Moreliniz mi desekzaten morelim bozuk yaa bu sitedeki herkesin moreli bozuk bana da geçti yaa birisi benide teselli etsin
ya ha vışşş ha vısss halla halla neyse yawww kavga etmek istemiyorum
zaten morelim bozuk yaa bu sitedeki herkesin moreli bozuk bana da geçti yaa birisi benide teselli etsin
Moraliniz mi Bozuk Yada Moreliniz mi desek
1000 MaxiPuana Teselli Edilir
şaka iremcik şaka...milletin hiç duygusu kalmamıs herseyde bi çıkarları varrrr
senile kutuplarımız uyuşmuyor ben ne anlatmaya çalışıyorum sen ne anlıyorsungörende diyecek çok sey istemişimde nazyden o da yapmıs
hadi behhh istemez sizden teselli meselli herseyiniz maxipuan olmussTamam tamam abarttık kabul ediyorum.Siz yeter ki üzülmeyin.500 puana indirdik.
senile kutuplarımız uyuşmuyor ben ne anlatmaya çalışıyorum sen ne anlıyorsun
Tayfun İle Mustafa Topaloğlunun Olayına Döndü İzlemeni Tavsiye Ederim
bende onu diyorum zaten bişe istdinde gerimi çevirdik....
istersen bir konu aç bütün üyelere sor Nazy hiç sizi geri çevirdimi diyehadi behhh istemez sizden teselli meselli herseyiniz maxipuan olmuss
--------------- Ekleme ---------------
--------------- Ekleme ---------------
anladım nazyycim demek istiyorum kii sanki istesem yapacaktaaaa anlatamadım orda düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?