Uzun zamandır yoksun hayırdır? :aha: Nasılsın neco? :hmmm
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Uzun zamandır yoksun hayırdır? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın neco?
AIS Üye BLasTeaR' Alıntı: Öyle ama Gereksizler kısmında pek takılmıyordum.. Muhabbetimiz varsa da aklımdan çıkmıştır, kusura bakma lütfen Genişletmek için tıkla ... Sorun değil. Genc007' Alıntı: Nasılsın neco? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Sen nasılsın?
BLasTeaR' Alıntı: Öyle ama Gereksizler kısmında pek takılmıyordum.. Muhabbetimiz varsa da aklımdan çıkmıştır, kusura bakma lütfen Genişletmek için tıkla ... Sorun değil. Genc007' Alıntı: Nasılsın neco? Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun. Sen nasılsın?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Sorun değil. Hamd olsun. Sen nasılın? Genişletmek için tıkla ... Asidi kaçmış kola gibiyim.
TurkSaw' Alıntı: Sorun değil. Hamd olsun. Sen nasılın? Genişletmek için tıkla ... Asidi kaçmış kola gibiyim.
BLasTeaR Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Asidi kaçmış kola gibiyim. Genişletmek için tıkla ... asit kaçmamıştır. kola asiti terk etmiştir.
Genc007' Alıntı: Asidi kaçmış kola gibiyim. Genişletmek için tıkla ... asit kaçmamıştır. kola asiti terk etmiştir.
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: asit kaçmamıştır. kola asiti terk etmiştir. Genişletmek için tıkla ... Terk felan etmedim
BLasTeaR' Alıntı: asit kaçmamıştır. kola asiti terk etmiştir. Genişletmek için tıkla ... Terk felan etmedim
BLasTeaR Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Terk felan etmedim Genişletmek için tıkla ... o seni terk etmiş o zaman
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: o seni terk etmiş o zaman Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum kaçtı gitti nomıssız
BLasTeaR' Alıntı: o seni terk etmiş o zaman Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum kaçtı gitti nomıssız
BLasTeaR Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ben de onu diyorum kaçtı gitti nomıssız Genişletmek için tıkla ... giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir kardeş, sen önüne bak. sana başka asit mi yok?
Genc007' Alıntı: Ben de onu diyorum kaçtı gitti nomıssız Genişletmek için tıkla ... giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir kardeş, sen önüne bak. sana başka asit mi yok?
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir kardeş, sen önüne bak. sana başka asit mi yok? Genişletmek için tıkla ... Maden suyu mu döksen kafamdan aşağı acaba?
BLasTeaR' Alıntı: giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir kardeş, sen önüne bak. sana başka asit mi yok? Genişletmek için tıkla ... Maden suyu mu döksen kafamdan aşağı acaba?
BLasTeaR Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Maden suyu mu döksen kafamdan aşağı acaba? Genişletmek için tıkla ... tavsiye ederim. ciddiyim, zengin minerelli su olduğu için yüz tenine ve saçlara çok faydası var
Genc007' Alıntı: Maden suyu mu döksen kafamdan aşağı acaba? Genişletmek için tıkla ... tavsiye ederim. ciddiyim, zengin minerelli su olduğu için yüz tenine ve saçlara çok faydası var
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: tavsiye ederim. ciddiyim, zengin minerelli su olduğu için yüz tenine ve saçlara çok faydası var Genişletmek için tıkla ... Bir kaç kez döktüm başkan. Tanışalım mı?
BLasTeaR' Alıntı: tavsiye ederim. ciddiyim, zengin minerelli su olduğu için yüz tenine ve saçlara çok faydası var Genişletmek için tıkla ... Bir kaç kez döktüm başkan. Tanışalım mı?
BLasTeaR Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Bir kaç kez döktüm başkan. Tanışalım mı? Genişletmek için tıkla ... Hımm. Olabilir kardeşim, müsait olunca konu hakkında yazarım
Genc007' Alıntı: Bir kaç kez döktüm başkan. Tanışalım mı? Genişletmek için tıkla ... Hımm. Olabilir kardeşim, müsait olunca konu hakkında yazarım
Baydırman Moderator BLasTeaR' Alıntı: Hımm. Olabilir kardeşim, müsait olunca konu hakkında yazarım Genişletmek için tıkla ... Ben ankaradan yirmi yıllık bir adet hasan.
BLasTeaR' Alıntı: Hımm. Olabilir kardeşim, müsait olunca konu hakkında yazarım Genişletmek için tıkla ... Ben ankaradan yirmi yıllık bir adet hasan.