Hayırdır? Dalga geçecek insan mı arıyorsun yoksa aşağılayacak insan mı?Hash mi tag?
Dalga geçmek ya da aşağılamak gibi bir niyetim yoktu. Rahatsız ettiğim için özür dilerim.Hayırdır? Dalga geçecek insan mı arıyorsun yoksa aşağılayacak insan mı?
Her konunun altında gereksiz yorumların kaynıyor da.
Biraz seviyeni ve yaşını bilerek hareket etsen iyi olur.
Eyvallah ama bu tür anlamsız / laf sokma tarzı cümleler kurmak olmayacak sonuçlara sebep oluyor.Dalga geçmek ya da aşağılamak gibi bir niyetim yoktu. Rahatsız ettiğim için özür dilerim.

Kesinlikle laf sokma gibi bir şey yok. Tekrar özür dilerim. İyi günler.Eyvallah ama bu tür anlamsız / laf sokma tarzı cümleler kurmak olmayacak sonuçlara sebep oluyor.
O yüzden söyleyeceğimiz cümleyi yazmadan niyi düşünmek iyi olacaktır.
Anlayışın için teşekkürler, iyi forumlar..
Hayırdır? Dalga geçecek insan mı arıyorsun yoksa aşağılayacak insan mı?
Her konunun altında gereksiz yorumların kaynıyor da.
Biraz seviyeni ve yaşını bilerek hareket etsen iyi olur.

Doğrudur, öyle bir niyetiniz olmayabilir ama bir başkası olmuş olsa öyle algılabilir.Kesinlikle laf sokma gibi bir şey yok. Tekrar özür dilerim. İyi günler.
Doğrudur, öyle bir niyetiniz olmayabilir ama bir başkası olmuş olsa öyle algılabilir.
Kelimeleri doğru seçmek önemlidir.
Neyse sorun değil arkadaşım.

Uzun zamandır yoksun hayırdır?Evet, bu işi en iyi yapan Pro arkadaşımız da geldi (tam olduk)
Sen eksik kal emi @TurkSaw ![]()
Canım neco@TurkSaw

Uzun zamandır?Uzun zamandır yoksun hayırdır?
![]()
59 saniye önce yoktunUzun zamandır?
1 dakikasına kadar buralardaydım.

Ben sürekli buradayım ki, en son 1 dk öncesi yorum yaptım ..59 saniye önce yoktun
Nasılsın?
Hamd olsun. Aynı iş güçBen sürekli buradayım dai en son 1 dk öcnesi yorum yaptım ..
Şükür kardeşim iş-güç uğraşıp koşturuyoruz, sen nasılsın / neler yapıyorsun bakim?
Hamd olsun. Aynı iş güç

Yazılım. Sen eskiden yokmuydun?Aynı? hımm
Daha önce neler yaptığın hakkında da pek bilgiye sahip değilim ama![]()

Öyle ama Gereksizler kısmında pek takılmıyordum..Yazılım. Sen eskiden yokmuydun?![]()