neden erkekler aldatır???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
ya bu aldatılma konusu defalarca açıldı, defalarca tartışdık, konuştuk. bıkmadınız mı hala aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
hocaya:bann: site gençlerine yanlış örnek oluyo, yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...:nono::box:kop:

karides

Üye
Bence burada daha başlangıçta bir yanlış yapılıyor ve tüm tartışma bu yanlış üzerine kuruluyor. Bence aldatan kadın-aldatan erkek yoktur; aldatan insan vardır. Omayra'nın belirttiği değerler, insanı insan yapan ortak değerlerdir. Bunları çıkarırsak sokaktaki kediden ne farkımız kalır ki. Ben sorunlu bir ilişkinin ilelebet sürmesinden bahsetmiyorum burada; ama sorunlu da olsa bir ilişkin ve buna bağlı sorumlulukların vardır. Bunları yok farzederek kaçamak yapmaksa açıkça korkaklıktır.

Not: Bu bahsettiğim ilişkiler uzun soluklu ciddi ilişkilerdir. Bu nedenle bir-iki günlük ilişki yaşayan yüzlerce arkadaşımızı hayvan yerine koymadım bilesiniz. Ha bir-iki günlük ilişkiye bakış açım ne derseniz o ayrı bir tartışma konusu; konuyu dağıtmayayım şimdi.

gamlihuzun

gamlihuzun

Üye
insanlar yeni kişilere ve olaylara her zaman açıktır

ouSahin

ouSahin

Üye
oğuz evladım sana demiş duydun mu waayyy bee oğuz zekeriya beyazın sana göz kırpacağı aklına gelir miydi :kop::kop::kop::kop:

yok be ama aklıma gelmeyen başıma geldi:ehe

hocam bir daha göz kırp lütfen :D:D:D:kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Valla bu aldatma konusunu sadece erkeklerle bağdaşlaştırmak bence yersiz.

Nazy

Nazy

Üye
kız veya erkek olsun farketmez
seven aldatmaz kendimden biliyorum
başım yerde yürürdüm hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt