q0nzalez
Üye
şöyle bir kaç saatim geçti s4 le bir kaç bilgi paylaşayım telfonla aynı şeyleri yaptık yani denme yapıyoruz bir ara telefonun her programını kapatıp ram miktarına baktık tabi bende L920 de öyle bir program yok şuanlık S4 800mb rem yiyor boş halde dedik bu ne ya bu kadar diye bir kaç ayarına baktık bir şeyleri kısıtladık 600mb falan indi daha sonra bir kaç programa girince bir kaç sorun oldu telefonu çıkartıp pilinide beklettik biraz tekrar telefonu açtık telefonun sahine sordum arada kasmasa bile rem şişiyor böyle yapıyom düzeliyor dedi şaşırdım
arkadaşlar herkes her mobil sistemi sevmek durumunda değil mobil platformda IOS'larda olacak,ANDROİD'lerde olacak ve WP'lerde olacak .Sadece sisteme takılmayın.Sistem sonrası desteği unutmayın bunu şuanda en iyi yapan IOS Ve WP var ki MS gibi bir dev arkamızda artık sırtımızı dayadık bekliyoruz.Pek taraf tutmam ama beni ve burdak bir çok arkadaşımın isteklerini WP Karşılıyor daha iyi olacak önü açık bir sistem.Görende bütün Androidçiler evinde ubuntu kullanıyor ve Ios'cularda Macos bir çoğumuzda xp,Win 7 veya Win 8 var.
Arz ederim...
başka sistem kalmazsa sende 3310 kullanırsın yinebenim anlamadığım şey google androidi 2006 yılından beri geliştiriyor tüm dünyaya yayıyor. ancak microsoft windows mobile'dan sonra sistemi adıyla ve şekliyle değiştirerek windows phone yaptı daha yeni. insanlar nasıl oluyorda bu kadar hızlı gelişmesini bekliyorlar. bu karşılaştırmaları yapmak için çok erken bekleyin görün bakalım 2 yada 3 yıl sonra bu sistem ne hale geliyor. Tutturmuşlar yok androidi oyunda geçemez, ios'u uygulamada geçemez diye sanki bu sistemler yüzbinlerce uygulaması hazır halde geliştirildi. Yorum yaparken bu konulara biraz dikkat edinWP mi ? asla. Nokia'dan yediğim kazıktan sonra başka sistem kalmasa da WP'ye geçmem
Saydinmi ladünyada %91 Windows kullanılıyor%97 turkiyede
dünyada %91 Windows kullanılıyor%97 turkiyede
kaynak ?istatistik arkadaşım
biz telefon sürümünden bahsediyoruzkardeşim araştır googleunda ? Hayır yalan dedim sanki trde mac kullanan 2 kişi gördüm ben ?
WP genelde yazınca ne anlasaydım ağzını toplaben o istatistiği pc için dedim anlayıp konus kardeşim
WP genelde yazınca ne anlasaydım ağzını topla
hah işte anlattığım bu. WP geneldeyiz ! İşin yoksa boş laf yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?