Neden Bizim Dergimiz Yok?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
haraç mı alsaak :eller: :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Nereye gönderiyoruz parayı :sirit:

Mufche

Mufche

Üye
20 :tl: haftalıgım var , bzimde bir katkımız olur :naughty:

Metin MF

Metin MF

Üye
siz karar verin biz yardımları göndeririz (h)

cukuleaks

Üye
Android bölümünde yazarlığa alım başlamıştır. Teker teker gelin genjler... :naughty:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
haftada herkesten 5 tl toplasak olur aslında neden olmasın ama devamlı olarak

alaStar

alaStar

Üye
Türkcell reklamında çok dikkatimi çekti,PCnet ve Chip dergilerinin yaptığı testler diyor.Sonuçta maxicep telefon teknolojisi alanında oralardan daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum.
Ve en önemlisi forum olarak en güzel forum Maxicep.com/forum olarak düşünüyorum.Neden Maxicep dergi çıkarmıyor.Türkcell reklamında Maxicep Dergisinin yaptığı testlerde demesi çok hoş olurdu.

Adam haklı beyler katılıyorum

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bence eğer böyle birşey olursa derginin ismi maxicep olmamalı :)

cukuleaks

Üye

Yardım dokunması ayrı ama üslüpları bozuk bazı arkadaşların ve hiçte uyarıldıklarını sanmıyorum
Ve buna + olarakta başka birisi onun dediğinin yarısını söylese çat uyarı. Mesela ben :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ozan Abi Askerden Gelsin, Önce.

alaStar

alaStar

Üye

Ve buna + olarakta başka birisi onun dediğinin yarısını söylese çat uyarı. Mesela ben :)

Aynen kardesim hadi uyarı neyse bide mesajını siliyorlar kötü birşey yazmışsın gibi :)

greenmile

greenmile

Üye
Türkcell reklamında çok dikkatimi çekti,PCnet ve Chip dergilerinin yaptığı testler diyor.Sonuçta maxicep telefon teknolojisi alanında oralardan daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum.
Ve en önemlisi forum olarak en güzel forum Maxicep.com/forum olarak düşünüyorum.Neden Maxicep dergi çıkarmıyor.Türkcell reklamında Maxicep Dergisinin yaptığı testlerde demesi çok hoş olurdu.

o kadar kolay değil bu işler arkadaşlar bahsettiğiniz dergiler ticari bir marka maxicep ise tamamıyla bilgi paylaşım platformu burası amatör onlar ise profesyonel.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
E-Dergi olarak başlanabilir aslında. Hem maliyeti hem zahmeti az. Ama bunun içinde ayrı bi ekip kurulması gerekir. Bu da bi fikir olsun :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
doctorrr

doctorrr

Üye
Vuu gençler n'aber yaa :çay: dergi değilde bana radyo olsa fena olmaz :pro2:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
memleket meselesi haline gelmiş ha alt tarafı bi dergi :D
çok uzun yazılar var :(

larten123

larten123

Üye
Karşılanabilir mi o kadar masraf :hmmm

minoo

minoo

Üye
Henry'ye etek çok yakışmış :D

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42 ve anılbaran
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt