Yasadışı örgüt azmettirmekten tutukluyorum seniharaç mı alsaak![]()
![]()

Türkcell reklamında çok dikkatimi çekti,PCnet ve Chip dergilerinin yaptığı testler diyor.Sonuçta maxicep telefon teknolojisi alanında oralardan daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum.
Ve en önemlisi forum olarak en güzel forum Maxicep.com/forum olarak düşünüyorum.Neden Maxicep dergi çıkarmıyor.Türkcell reklamında Maxicep Dergisinin yaptığı testlerde demesi çok hoş olurdu.
Ve buna + olarakta başka birisi onun dediğinin yarısını söylese çat uyarı. Mesela ben
Yardım dokunması ayrı ama üslüpları bozuk bazı arkadaşların ve hiçte uyarıldıklarını sanmıyorum

Ve buna + olarakta başka birisi onun dediğinin yarısını söylese çat uyarı. Mesela ben![]()

Türkcell reklamında çok dikkatimi çekti,PCnet ve Chip dergilerinin yaptığı testler diyor.Sonuçta maxicep telefon teknolojisi alanında oralardan daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum.
Ve en önemlisi forum olarak en güzel forum Maxicep.com/forum olarak düşünüyorum.Neden Maxicep dergi çıkarmıyor.Türkcell reklamında Maxicep Dergisinin yaptığı testlerde demesi çok hoş olurdu.
Maliyeti kaldırır bu sitenin gelirleriE-Dergi olarak başlanabilir aslında. Hem maliyeti hem zahmeti az. Ama bunun içinde ayrı bi ekip kurulması gerekir. Bu da bi fikir olsun![]()