Neden Bizim Dergimiz Yok?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Neden Bizim Dergimiz Yok?
Türkcell reklamında çok dikkatimi çekti,PCnet ve Chip dergilerinin yaptığı testler diyor.Sonuçta maxicep telefon teknolojisi alanında oralardan daha gelişmiş olduğunu düşünüyorum.
Ve en önemlisi forum olarak en güzel forum Maxicep.com/forum olarak düşünüyorum.Neden Maxicep dergi çıkarmıyor.Türkcell reklamında Maxicep Dergisinin yaptığı testlerde demesi çok hoş olurdu.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Harika fikir ama maliyeti var..
Sadece dergi için özel bir Ar-Ge ekibi tutulması gerekir.. Bunlara tasarım konusunda yardımcı olacak uzmanlar eklenmeli tabi birde..
Matbaası falan derken sıfırdan bir MaxiCep kurmak kadar emek lazım..
Ayrıca dergi işi forum gibi gönül işi olamaz.. Bu ekib her ay yoğun bir çalışma sarfedecek bu kişiler ücretli çalışanlar olmak zorunda..
Sitemizin gelirleri bu giderleri karşılayabilecek boyuttamı orasını bilemiyorum..
Aslında oluru var ama şuan için ne kadar mümkün belirsiz..

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Esendağlı

Esendağlı

Üye
onu erola ve ozana sormak gerek,mutlaka düşünmüşlerdir onlarda.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ne güzel olurdu :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gittikçe büyüyoruz olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Fevzi gereken açıklamayı yapmış,dergi işi büyük bir maliyet gerektirir ve pcnet,chip gibi dergiler sektörde kökleşmişler aralarında yer bulmak sıkıntılı olacaktır ayrıca dergi en az bir yıl kendi giderini bile karşılayamayabilir ki bu da kurucunun cebinden gitmesi demek Ozan Abinin böyle bir birikimi var mıdır yok mudur orasını bilemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Mobilator
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Isim Hazır MaxiPLUS :D

somurtukk

somurtukk

Üye
olur inşallahh

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şahsen ben her sayıyı alırım :

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Herkes alır ama sorun ilk ayı çıkarmakta ilk hazırlıklarda.. Ama gerçekten çok güzel olurr

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
okuduğum bölüm bilgisayar üzerine haliyle bu tip teknolojik aletlerle uğraşıyorlar dergiler falan hepsine aldırırım zorla :ehe zaten dergide site gibi olsa üye sayısıda artar:)

cukuleaks

Üye
Düşünsenize android bölümünde yazarlar NAWY , HacKLess , CanKartal, KayraBey, kurtulus40 , The Madness , Şehriyar felan :ehe (h)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
maxicep dergisi hmm kulağa hoş geliyo :) keşke imkanı olsa da çıksa valla süper olur yaaa :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İlk etapta çok profesyonel olmak zorunda değil aslında basit gazete kağıdıyla başlarız sonrası Allah kerim :gul:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
asıl ilk etap önemli bir tutturursak var ya tamamdır :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bak bak;

-Ne okuyosun öyle?
+Maxicep'in 4.sayısı çıktı onu okuyorum :)

Bu iş yürür hacııı :yuru maxicep forever :sirit:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kuşe kağıdı baskı yapılmalı derginin içeriği zengin olmalı özgün olmalı ve reklamı olmalı:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Pamuk eller cebe o zaman :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet,eller cebe arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt