Neden android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Neden android
Sevgili forumdas arkadaşlarım sizce android işletim sisteminin artıları yada eksileri nelerdir bende android tabanlı bir telefon almayı düşünüyorum görüşleriniz benim için önemli olacaktır

berkcombil

Üye
Android daha ozgur bir isletim sistemi ayrica uygulama sayisi da oldukca yeterli.Bir de Android tabanli telefonlarin geneli daha buyuk ekranli oldugundan ozellikle telefondan internet kullaniminda ve oyun oynamada buyuk kolaylik sagliyor.Android'in tek eksisi telefonu bilgisayarlastirdigindan sarj sorunu yasatmasi.Eger telefonunu tam kapasite kullanmaya calisirsan gunu bile cikaramayabilirsin.Kaldi ki eger ureticiler daha yuksek kapasiteli bataryalara urunlerinde yer verirse bu sorunun da asilacagini dusunuyorum.Uzun lafin kisasi kendine telefondan daha fazlasini yapabilen bir urun arayanlara tek tavsiyem android tabanli bir cep telefonu almalaridir.:oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim için uygulama ve internet performansı önemli. Android'de de(özellikle s2) bunlar fazlasıyla var. O yüzden android:oke:

----------Eklendi @ 13:57:18 ---------- Yazıldı @ 13:55:50 ----------

benim için uygulama ve internet performansı önemli. Android'de de(özellikle s2) bunlar fazlasıyla var. Bu yüzden android:oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
Flash 10.1 desteği
birsürü hd oyun programdesteği +
hız. Bunlardan sonra benim sana sorum neden androıd değil?

fireman87

fireman87

Üye
Flash desteği en üst seviyede, oyun ve uygulama sıkıntısı yaşamazsın aryıca.. Ve daha hızlı.

mertrix104

Üye
hıh demiş bilgisayarın burnundan düşmüş desem yeterli olur. özellikle samsung galaxy s serisi :))

61semih

61semih

Üye
hiz guzel arayuzler ozellestirilebilir arayuzler internet performansi oyun uygullamada olmadigi kadar secenek ios gibi ust degilorta segmenttede guzel cihazlar var.

bugber

Üye
Tabiki android almanı öneririm.Harika uygulamalar mevcut.(Bilgisayardan soğudum :) İnternette uygulama videolarını ararsan harika uygulamaları görürsün

nonamex

Üye
Cepte bilgisayar gibi telefon tasimak icin :)

apomsu

Üye
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt