Baydırman
Moderator
Süper mario diye bi oyun varmış sadece ataride oynanıyomuş ama kuzenim amerikadan getirtmiş çok güzel oyunmuş piremses falan varmış onu kurtarıyomuşsunAynen. En iyisi driver 2
Süper mario diye bi oyun varmış sadece ataride oynanıyomuş ama kuzenim amerikadan getirtmiş çok güzel oyunmuş piremses falan varmış onu kurtarıyomuşsunAynen. En iyisi driver 2
Çok güzel oyun ama çok pahalıSüper mario diye bi oyun varmış sadece ataride oynanıyomuş ama kuzenim amerikadan getirtmiş çok güzel oyunmuş piremses falan varmış onu kurtarıyomuşsun

Ucuz yaa 20000 dolarcıkmışÇok güzel oyun ama çok pahalı![]()
Niye öyle ucuz? Oyun yeni değilmiydi?Ucuz yaa 20000 dolarcıkmış
Herkes oynayabilsin diye kampanya yapmışlar perşembe gününe kadar o fiyatta.Niye öyle ucuz? Oyun yeni değilmiydi?
Güzel yapmışlarHerkes oynayabilsin diye kampanya yapmışlar perşembe gününe kadar o fiyatta.

Perşembeye kadar al yoksa eski fiyatı olan 20005 dolar olacak yine indirimliyken kaçırma yoksa alamazsınGüzel yapmışlar![]()
Konular biraz kafa karıştırıcı nextman

Konular biraz kafa karıştırıcı nextman![]()

Beni mi düşünüyorsun

Aynen ozan kardeşKonular biraz kafa karıştırıcı nextman![]()

evet harun abiBeni mi düşünüyorsun
Aynen ozan kardeş![]()
Murat abi duyduğuma göre taş çalıyormuşsunevet harun abi

yalan ben asla taş çalmam bak bakayım bende taş çalacak göz var mı ?Murat abi duyduğuma göre taş çalıyormuşsun![]()

Gözünle mi çalıyon necoyalan ben asla taş çalmam bak bakayım bende taş çalacak göz var mı ?![]()

hayır gözlümle çaldıysan gözlerim ters takla atsınGözünle mi çalıyon neco![]()

Ralli mi yapıyollahayır gözlümle çaldıysan gözlerim ters takla atsın![]()

hayır driftRalli mi yapıyolla![]()

Gözümle çaldıysan demişsinhayır drift![]()

benim gözümle sen nasıl çalacanGözümle çaldıysan demişsin![]()