ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Gio nun ve acenin eksileri çok ideos x5 e göre. Flash playerde ben takılma yaşamadım daha bi sıkıntı yok onu kafana takma gio ve acede zaten flash player yok.Benimde bu ilk android telefonum zamanla alışıyor insan yardımcı oluruz biz sana. :good:

• Beğen
Tepkiler: usame83 ve Yigit315

Yigit315

Yigit315

Üye
Gio nun ve acenin eksileri çok ideos x5 e göre. Flash playerde ben takılma yaşamadım daha bi sıkıntı yok onu kafana takma gio ve acede zaten flash player yok.Benimde bu ilk android telefonum zamanla alışıyor insan yardımcı oluruz biz sana. :good:
aaaaa üstat şimdi olmadı.Tamam senin tel daha iyi olabilir ama bizim gioda o kadar kötü değil yaniii.Flash player nedirki zaten bi skyfire yükle tamamdır.Tamam x5 daha iyi ama ben telefonuma laf ettirmem.:d:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
aaaaa üstat şimdi olmadı.Tamam senin tel daha iyi olabilir ama bizim gioda o kadar kötü değil yaniii.Flash player nedirki zaten bi skyfire yükle tamamdır.Tamam x5 daha iyi ama ben telefonuma laf ettirmem.:d:

Estağfurullah hocam laf etmedimki zaten :ehe

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
Vision modelini gördüm nette ne dersiniz ?? beklemelimiym biraz daha..:pro:

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
radyosu yok x5 in ama zaten şuan nokia 6120c de radyo varda ne kadar kullanıyosun diyeceksiniz hiç kullandığım yok.. gps yok gözküyo bazı sitelerde bazısında da var gözküyo x5 te gps varmı ..darty de var gözküyo sanırım alıcam ..son bi yorum istyorum arkdaşlar koş git al mı yoksa duuur gitme dur kal..dur sakın almamı bide wifi sorununndan bahsediyolar x5 için ne dersiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt