ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmalıyım
sitemizin eski üyelerindenim ama uzun zamandır sayfamızı takip edemiyordum yeni görünmü ve daha fazla döküman genişliği çok güzel olmuş neyse konuya geleyim..

bi kaç sene önce 6120c almıştım hala telefonumdan memnunun ama ağzı gözü çok yamuldu teklemeye başladı nokiadan şaşmam diyenlerdenim..symbian işletim sisteminden başkasını da hiç bilmyorum..

iphone pahalı bu kdar onu pahalı ne yapan anlamış değilim samsungu sevmem ama şık telleri var şimdi bu turkcelin t20 sini inceledim android falan diyo özellikleri fena gelmedi..alınabirmi tavsiye edermisiniz..

sizin fikirlerinize göre hareket etcem.yoksa nokiayı tamir ettirpi kullnmaya devam edicem bi müddet daha..şimdiden sağolun..

blacktalon

blacktalon

Üye
samsungun telefonları güzeldir galaxy fit, mini. Gio bi araştır derim ve bende 5 yıldır nokia kullandım şaşmam diyodum ama symbian bitti bunu nokiada görüyo görünen köy klavuz istemez zaten nokia maemo meego falan çıkardı oda tam olmadı en son microsoftla anlaşcak deniliyordu ama kesin değil anlaşsa bile en iyi hali android gibi (belki) olur. Yani android al :D

OğuzcanAbi

Üye
android bölümüne açmşsın zaten konuyu :D
android alacaksan samsung galaxy serisine bakmanı önerrim her bütçeye telefon var :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
android bölümüne açmşsın zaten konuyu :D
android alacaksan samsung galaxy serisine bakmanı önerrim her bütçeye telefon var :D

mini'den s2'ye kadar :D

----------Eklendi @ 01:47:18 ---------- Yazıldı @ 01:45:09 ----------

üsame'nin sorusuna cevap:
fazla bi şey beklemiyorsan alabilirsin.(fazla şeyden kastım:çok hızlı internet ve harika oyun performansı vs)
:oke:

61semih

61semih

Üye
galaxy serısınden butcene en uygun olanı almanı tavsıye ederım

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkdaşlar.. oyun benim için önemli değil pek hatta hiç oyun oynamam gibi bişey telefonda..cok canım sıklırsa vakit geçsin diye binde bir..nokiayı hacklemiş istediğim proyu yüklüyodum..telefon manyak bişey olmuştu ne ararsam var..bu androidde de program sıkıntısı ve hackleme derdi yok sanırım t20 fiyatı uygun geldi...şimdide samsung serilerini bi inceliycem aklıma girdiniz :P

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
arc al.androidin en iyilerinden.1300 tl.

eğer ses ve kamera 2.planda ise ideos x5 yada t20.

bende t10 var c7nin yapamadıgını yapıp video izleyebiliorum.

bu videoyu izle istersen: ,

galaxy s2 ve sensation da iyi.ayrıca nexus s'i de youtubedan izleyebilrsn.

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
şimdi c6 reklamı gördüm 599 tl diyo zaten benim için son limit 600 tl,samsung galaxy modellerini incelerekn gözüme çarptı acaba ilahi bir işaretmi nokiadan şaşmaaa.. :))

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şimdi c6 reklamı gördüm 599 tl diyo zaten benim için son limit 600 tl,samsung galaxy modellerini incelerekn gözüme çarptı acaba ilahi bir işaretmi nokiadan şaşmaaa.. :))

ilahî işaret ve symbian :kop:
komiksin :ehe

blacktalon

blacktalon

Üye
nokia her yere reklam koyduğundan olmuştur o :D bence galaxyden şaşma bence buraya konu açman bir işaret :ehe: biriside abartmış arc al 1300 tl diye takılma bunlara 600 tl ye güzel teller var onu yazanın amacı yardım mı yoksa arc almışta burda hava mı atıyo anlasılmıyo zaten

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
galaxy serisine odaklanmış hatta karar verme modundayım..araştırmlara incelemelere tam gaz devam ediyorum bakalım hayırlsı..çok sağolun beyler..(beyler dedim ama bayan varmıdırki telefon marka model meraklısı anlayanı forumlarda dolaşanı :P )

blacktalon

blacktalon

Üye
abazalık yapma buralarda :D kız lazımsa burda değil dışarda ara :oke: :ehe:

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
son cümleyi espri olsun diye yazdım sahur vakti olmadı şimdi.. senin kalbin fesat kardeş..
buarada samsung galaxy gio ile ace arasında kalmış gibiyim fit de var malum ama onu eledim..gio olacak gibi inşallah..ne dersiniz iyi yoldamıyım .. s serisi s2 çok pahalı geldi..kullananlar genel anlamda gio dandan fittende ace dende memnun gibi..

Yigit315

Yigit315

Üye
Hocam arkadaşların yorumları zaten baya yardımcı olmuştur sana.Ama t20 hakkında bi kaç bişiler söylemek isterim.Daha Geçen cuma(2 gün önce) iş yerinden bi abimiz T20 almış.Baya bi kurcaladım telefonu.Performansı gerçekten çok güzel.Ben bu kadar olacağını düşünmemiştim.Gerçekten manyak telefon yapmışlar.Hele sosyal media'da piyasada üstüne tel tanınmam.Evet asıl konuya gelince ben Galaxy Gio kullanıyorum.T20 Gio'yla tabikide boy ölçüşemez.Gio hertürlü ezer çünkü.Ben gio'dan çok memnunum.Ama sizde oyun-uygulama uğraşmam diyorsanız T20 sizin için ideal bir telefon olacaktır.Fiyatlara gelince T20 kampanyasız fiyatı 430 tl.Gio 'da 490 tl civarlarında.Ve sana tavsiyem seçimini bu 2 tel arasından yapsan iyi olur :oke:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kardeşim gioyu miniyi aceyi hepsini ele huawei ideos x5 düşün.Eğer imkanın varsa kaçırma derim.O kadar para veremem diyosun t20 alman mantıklı olur.

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
burdan dediğin telefonu inceledim kafam karıştı şimdi.. :hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kafan karışmasın diğer telefonları unut bu fiyata alınacak en iyi telefon ideos x5.Ben 3 ay boyunca araştırdım 1 ay öncede aldım gerçekten harika bi telefon özellikleri saymakla bitmez bin liralık telefonlarla yarışacak düzeyde hatta yarışıyorda.

apomsu

Üye
x5 i al ve gerisini düşünme ! :pro: (h) :ehe :yuru

Sertug1991

Sertug1991

Üye
bence Samsung GAalaxy Gio al Nokia artık tökezledi(Nokia'cılar yanlış anlamayın bu doğru)

usame83

usame83

Üye
    Konu Sahibi
x5 in video incelemesinde internette video izlerken takılıyor..bu biraz moralimi bozdu başka varmı sizce çok bariz dikkat çeken eksisi.. gio/ace ninmi eksileri fazladır huawei x5 inmi ?? fiyatının biraz daha düşmesini beklemelimiyim.. bide symbiandan anlıyoruz ama android e tamamen fransız olduğum için şimdiden yardımcı olacağınıza söz verirseniz bide bakmışım almışım Allahın izniyle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt