messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sertifikaların gayet iyi gibi geldi,daha iyi bir iş sahibi olabilirsin sanırım.
Bu sertifikalar iyi yani hic yoktan iyi bi yazilim dili bilseydin C, C+ vs seni kaparlardi elindeki sertifikalari simdi herkes aliyor Allah yardimcin olsun
Benim web tasarım hocam profesyonel programcı idi karadeniz teknik üni de derece yapmış ama iş bulamamış tr de programcılık diye bir meslek yok istihdam yok istediğin kadar dil bil genede bulamazsın kolay kolay Hocam c+ c# ı adı gibi biliyordu ama sonra site işine başlamak zorunda kalmış. Bende ihl okuyorum bırakıcam ilahiyat okumanın sana bir faydası olmaz iş bulamazsın hele 2yıllıksa çöp 4 yıl mezunları iş bulamıyor Bende weble uğraşıyorum serbest olarak arada iş geliyor tabi üç beş ama nereye kadar.
Kendini geliştirmeye bakmalısın.Web tasarımla iş bulabilirsin ama sadece bununla kalmaman gerekiyor.İşe web tasarımla başlayıp pratiklik kazandıktan sonra Grafik tasarıma yönelebilirsin bence.Yazılıma da yönelebilirsin ama yazılım çok geniş bir alana sahip hep çalışmak hep bişeler üretmek ve öğrenmek zorundasın.Bence biraz araştır,pc kitaplarını oku denemeler yap sonra hangisini yapabileceğine karar ver.
Web tasarım için Kodlab 'ın HTML ve CSS kitaplarını ve Seçkin yayıncılığın A dan Z ye CSS kitabı yararlı kitaplardır.Grafik tasarım için deLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyayınlarını takip edebilirsin.İnternetten de bazı web tasarımcıların blog sayfalarını takip edebilirsin.
tavsiyeler için Allah razı olsun kardeşim. Ilk fırsatta inceleyip alabildiğimce kitap alacgm. Sanırım bu konularda sen iyisin ?
Web tasarımı konusunda Web Designer'in başarı belgesi lisansı vardır.Konusunda iyidir
Yazılım,sistem,veritabanı,ağ,güvenlik gibi konularda da ben kendime çok güvenirim bilge adam ve Microsoft lisanslarım var
Teşekkür ederim senin sayende Web Tasarımla tanıştım zaten
Web tasarımı konusunda Web Designer'in başarı belgesi lisansı vardır.Konusunda iyidir
Yazılım,sistem,veritabanı,ağ,güvenlik gibi konularda da ben kendime çok güvenirim bilge adam ve Microsoft lisanslarım var
Teşekkür ederim senin sayende Web Tasarımla tanıştım zaten
Bilge adam Bu zamanda Sadece ismi olan bir kurum Bu gün İsmek Kursarıyla aynı seviyede Bilge adamın Eski kalitesi Yok ve Bilge adamdan Lisans Almak ayrıcalık değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?