IVI-Elia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyun oynamak istiyorsanız İphone alacaksınız bu bu kadar basit.
Tek Derdin oyun oynamak ise windows phone alma, iPhone al. "Jailbreak yapmaya kıyamam" diyorsun, o halde android al. En basitinden, bu forumda "ios oyun", "android oyun" ve "windows phone oyun" bölümlerine gir. Ne demek istediğimi anlayacaksın.
Gösterişlilik kişiye göre değişir, Android hakkında negatif deneyimlerimi yazsam sayfalar yetmezKatılıyorum . O eskidendi android yavaş , donuyo , stabil değil falan . Eğer cihazınız iyiyse çok rahat ve donmadan kullanabiliyosunuz . Ben şuan Sony xperia S kullanıyorum . çift çekirdek 1.5 ghz sanırım . çok hızlı . Wp de kullandım ve çok daha hızlıydı ama ben bunu şuna bağlıyorum . Androidde çok daha ağır grafikler var . Görünüş açısından daha zengin . Ama wp öyle değil . çok basit bi arayüz . gösterişsiz . doğru düzgün bi multitask bile yok . e bırakında hızlı olsun o telefon
Tabiki kötü deneyimleriniz olmuş olabilir. Ancak bu şekilde düşünürsek buraya Windows Mobile hakkında da sayfalarca sorun yazabiliriz. Kullanıcıların bir çok sorununu tartışabiliriz.Ancak bu yüzden Windows Phone'a kötü diyemeyiz. Sonuçta bu işletim sistemleri sürekli gelişim halinde.Gösterişlilik kişiye göre değişir, Android hakkında negatif deneyimlerimi yazsam sayfalar yetmez
Hadi bakalım
cydia ve installous harika. Aynı sistem wp'ye de gelicek
WP8 Çıkalı 1 ay 13 gün oldu, 2008'de çıkan bir işletim sisteminin kullanıcı sayısı ile nasıl karşılaştırabiliriz? Kim size WP Android'den daha çok kullanılıyor dedi? 2008'de çıkan bir işletim sisteminden bahsediyoruz, bazen beni delirtiyor diyorsunuz, yerine oturmuş diyorsunuz sonra da objektifim diyorsunuz. Ben de Android kullandım daha önce, nişanlım da Android kullanıyor şu an da, benim 3 haftada yaşamadığım sorunları o sürekli yaşıyor bu oturmuş dediğiniz sistemde, daha biraz önce aradı beni rehberi silinmiş kendi kendine. Ben WP8 süper stabil, sorunsuz bir sistem demiyorum. Yeni bir Kernel üzerine yazılmış bir işletim sistemi, tabi ki olacak eksiklikleri, Android'de, iOS'da hiç mi yoktu eksik?
Hiç bir işletim sistemi babamızın malı değil, yarın daha güzel bir şey çıkarsa onu desteklerim, ama şu an için Android bana göre değil, WP de sana göre değil.
Öneri & Bilgi Samsung Galaxy S3 Telefonla Konuşurken SMS sesi çalıyor.
galaxy s2 ses kısma tuşu müzik değiştiriyor - Sayfa 2
Öneri & Bilgi Xperia Neo V android 4.0.4 oyun kasması yardim
http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/cince-bildirim-geliyor-669204.html#post5591190
hiçbiri 500 tl lik telefonlar değiller ve nerdeyse hiçbiri çözülmemiş. İcs de ki kasmalardan rahatsız olanlar 4.1 de herşey değişecek diye cep genelde ne kavgalar çıkardılar ben bilirim,şimdi bu sistemdeki eksikleri güncellemeyle düzeleceğini söyleyenler hayalperest oluyorlar. İğne çuvaldız ilişkisini unutmayın görmek istedikten sonra her sistemin eksiği vardır. Androidin bugünkü haline gelmesi 4 buçuk yıl sürdü ama kalkıp iki senelik sistemle onu kötülüyorsunuz o zaman androidin 2.x.x zamanlarını da hatırlayın derim.
Öneri & Bilgi Samsung Galaxy S3 Telefonla Konuşurken SMS sesi çalıyor.
galaxy s2 ses kısma tuşu müzik değiştiriyor - Sayfa 2
Öneri & Bilgi Xperia Neo V android 4.0.4 oyun kasması yardim
http://www.maxicep.com/android-yazilim-destek/cince-bildirim-geliyor-669204.html#post5591190
hiçbiri 500 tl lik telefonlar değiller ve nerdeyse hiçbiri çözülmemiş. İcs de ki kasmalardan rahatsız olanlar 4.1 de herşey değişecek diye cep genelde ne kavgalar çıkardılar ben bilirim,şimdi bu sistemdeki eksikleri güncellemeyle düzeleceğini söyleyenler hayalperest oluyorlar. İğne çuvaldız ilişkisini unutmayın görmek istedikten sonra her sistemin eksiği vardır. Androidin bugünkü haline gelmesi 4 buçuk yıl sürdü ama kalkıp iki senelik sistemle onu kötülüyorsunuz o zaman androidin 2.x.x zamanlarını da hatırlayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?