Tuba
Üye
gizlice derse girdim bendetam da Ahlak felsefesi falan görüyorduk
Hepsinden biraz var bende![]()

Kurala göre diyorsun yani

gizlice derse girdim bendetam da Ahlak felsefesi falan görüyorduk

tam da Ahlak felsefesi falan görüyorduk

gizlice derse girdim bende
Kurala göre diyorsun yani![]()

AynenKurallara uymaktan zarar gelmez örneğin: yayalar için kırmızı ışık yanıyo ama kayşıya geçerken araba çarptı sakat kaldın şimdi suçlu senmisin arabanın şöförümü öyle seninde hayatın zindan olur şöföründe

Bazen uyarim bazende onun bana uymasini isterim.
Aslında kurallar çiğnenmek için vardır. Hehe![]()

Hayır kurala göre değil. O anki kafama göre![]()

Evet okula gitmediğin için büyük para cezaları gelse o zaman bak nasıl gidersinMesela ben bugün öğleden sonra okula gitmeyeceğim. Gitmediğimden dolayı bana herhangi bi' yaptırım uygulanmayacağından kuralları çiğnememiş oluyorum kanımca.![]()
tabiki para sıkıntın yoksa değilse cezayı öder onuda geçersin... 
Çok güzelKurallara uymam diyenlerin hergün formayla okula gidip hocaları girdiginde ayaga kalkmaları ne kadar kötü.
Daha kaç kuralla karsılastınız da uymadınız? Yiyecekle sınıflara çıkmak yasak yazardi bizim zamanımızda yoksa simitle sınıfa mı çıktınız? Sizi hınzırlar sizi.
Etrafımda bana saçma gelen pek kural yok bana uyan kurallara ben de uyuyorum.Merak ettigim uymuyorum diyenlerin hangi kurallara uymadıgı?
benim de merak ettiğim bu sanırım cezası caydırıcı olmayan kurallara uymuyorlar kanımca 
bu mu yani 

Kurallara uymam diyenlerin hergün formayla okula gidip hocaları girdiginde ayaga kalkmaları ne kadar kötü.
Daha kaç kuralla karsılastınız da uymadınız? Yiyecekle sınıflara çıkmak yasak yazardi bizim zamanımızda yoksa simitle sınıfa mı çıktınız? Sizi hınzırlar sizi.
Etrafımda bana saçma gelen pek kural yok bana uyan kurallara ben de uyuyorum.Merak ettigim uymuyorum diyenlerin hangi kurallara uymadıgı?

Bu sene sknti yok son sinifin verdigi gazla cayla tostla giriyom bisey demiyolar ustune bide kyafet serbest oldu ohh miss![]()