Ne Kadar Gerçek Ne Kadar Yalan Bilmiyorum Sadece Paylaşım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatkaymak

Üye
    Konu Sahibi
biz burda galaxye ne geldiğini sormadık burası android formu değil symbian 3 formu androidle işi olan orda konuşssun ben symbiancıyım

----------Eklendi @ 15:43:32 ---------- Yazıldı @ 15:41:42 ----------

konuyu ben androidi övün diye açmadım android gözünüz varsa satın telefonunuzu alın arkadaş size karışan mı var bu symbian 3 konusu

yunuq58

yunuq58

Üye
ya orijinalini İngilizce olarak başka bir sitede okudum; Carla güncellemesi Symbian^3 ile başlayan tüm modellere gelecek, son dönemde Belle yüklü olarak satışa sunulan telefonlar Carla yüklü olarak satılacak. Lakin 1 GHz saat hızından düşük işlemciye sahip telefonlarda (C6-01, C7, N8, E7) performans sorunu yaşanmaması için bazı özellikler azaltılacak. 701 vb. yeni modellerde herhangi bir azaltma veya sorun söz konusu değil.

Tuba

Tuba

Üye
Artık symbian konularında android ve os gibi işletim sistemleri ile kıyas yapamamanız için uyarıyorum yine uyaracağım...
Eğer bir kıyas olacaksa symbian ı kendi arasında kıyas edin Lütfen...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen,hepside ayri bir işletim sistemi hangisini kullanirsam beni o ilgilendirir.yoksa bu tartışmalar bitmez. benım symbianım senin androidini döver tartışması sürer gider

tarxhn

tarxhn

Üye
benimde bu habere pek inanasım yokk

SilentOne

SilentOne

Üye
carla gelme ihtimali varda sadece gelcekse dobly digital gelsin yetr başka birşey istemiyorum bn

yunuq58

yunuq58

Üye
nokia şuan dşşte oldgunun farknda toparlanmya çlşyo gncellemelerle fLN ama ilk önce symbiandan ayrlmsı grek

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcı da gelsin dolby'de gelsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tarayıcı da gelsin dolby'de gelsin

hepsi gelsin ya nedir bu insanları heryıl telefon degiştirmek zorunda bırakıyolar bıktım artık gözünü sevdigim 3310-6600 3er sene kullanmıştım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelmeyecek diye kullanıcıları yeni cihazlara yönlendiriyorlar tabii yersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt