Ne Kadar Gerçek Ne Kadar Yalan Bilmiyorum Sadece Paylaşım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esatkaymak

Üye
    Konu Sahibi
Ne Kadar Gerçek Ne Kadar Yalan Bilmiyorum Sadece Paylaşım
arkadaşlar herkes carla gelmeyecek diye biliyor bende şu dakikaya kadar öyleydim fakat dailymobilede gördüğüm haberde carla gelecek diyor beni dalgaya almayın lütfen sadece paylaşım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
E HADİ inşallah diyelim :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ben ihtimal vermyorum

man20

man20

Üye
carla çok mühim değil belle geldi ya o yeter. üstelik zaten nokia, carla güncellemesinin 1 ghz li telefonlara çıkacağını sölemişti o yüzden de buna kafayı takmıorum. bu site çok önemli bi site değil bence büyük ihtimalle yalandır.

ozggurr

ozggurr

Üye
bu site cok onemli bir site bence ama carla cok onemli degil su saatten sonra, belle'ye gelecek programlar daha onemli. belle yeteri kadar iyi zaten.

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Carla bence en az Belle kadar önemli.Annadan Belleye geçmek gibi olacak bence.Sonuçta symbianın en son projesi ve en büyüğü olmalı.Şimdi Donna falan diceksiniz ben ona inanmıyorum yani Nokianın symbian için çift çekirdekli telefon falan yapacağına.Carla gelecek bence

karadag63

karadag63

Üye
düşünüyorum da belle sürümü iyice oturduktan sonra bu diğer güncellemeler gelecektir artık hangi telefonlara gelecek onu bilemem. çünkü belle sürümü gayet kullanışlı. yani forum a bakıyorum bele ile ilgili sorunlar çok yazılıyo ama ben telefonu aldığımda belle yüklüydü zaten orijinal belle yani. telefonda herhangi bi sorun yok. net ten video oynatmama olsun vb. gibi sorunlar yok. sarj sorunu ise telefondan kaynaklandıgını dusunuyorum. yani genel olarak c6-01 telefonlarda sarj sorunu var. yeni güncellemelerin gelmesi ise zaman alacaktır diye düşünüyorum :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar elop ne demistı 4 çekırdekli cepler soguk havada kullanıcılarını ısıtmaya yarar diye kendı şımdi çift çekirdek 4 çekirdek çıkarmazda çıkarırsa ne yapması gerekır bılirsiniz

esatkaymak

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece paylaşım yaptım diyelim ki carla gelirse sadece küçük bi ihttimal ihtimal vermiyorum diyenleri cfw diye yana döne aranarak görmessem bende esat değilim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
orası kesin

esatkaymak

Üye
    Konu Sahibi
bizim cihazlara carla gelecek diye duyuru yapsınlar en az belleyi beklediğimiz kadar beklentimiz olur bundan eminim

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Cihanî Sultan ve karadag63
ozggurr

ozggurr

Üye
4 sene daha symbian guncellenecek, bunun en az 3 senesi isletim sistemi guncellemesi olur, carla da gelir, donna da gelir, elif de gelir, figen de gelir arkadaslar, hic endise etmeyin.

esatkaymak

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan umut kesilmez belki carlaylada yüzümüzü güldürür sonra önümüzdeki tellere bakarız nokia bu 26 ekimde belleyi bekledik 7 şubatta geldi carla s^3lere gelmiycek dedi geledebilir:D:D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
nokiadan umut kesilmez belki carlaylada yüzümüzü güldürür sonra önümüzdeki tellere bakarız nokia bu 26 ekimde belleyi bekledik 7 şubatta geldi carla s^3lere gelmiycek dedi geledebilir:D:D

Oladabilir:D

esatkaymak

Üye
    Konu Sahibi
ama kalbimizi bozmaya gerek yok ahmet kardeş belle gerçekten çok güzel carla gelmiycek diye oturup ağlayacak değiliz ama gelirsede yo almayız demeyiz öle değilmi:D:D belle yetiyor bize:D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ama kalbimizi bozmaya gerek yok ahmet kardeş belle gerçekten çok güzel carla gelmiycek diye oturup ağlayacak değiliz ama gelirsede yo almayız demeyiz öle değilmi:D:D belle yetiyor bize:D

Belle gayet de uçuyor.Carla da gelse fena olmaz hani:naughty:

atakan25

atakan25

Üye

kusura bakma ama 26 ekimde belleyi bekleyene ben manyak derim annanın çıkalı ne kadar oldu ki 26 ekimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt