NDrive v3.5.27 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

nikotinster

Üye
öncelikle emegine saglık. yanlışlıkla bende web e bağlandım ne yapmamız gerek. sil kaldır tekrar yükle fayda etmiyor. format mı atacaz başka çere yokmu

atorex

Üye
harita güncel mi?

murat3702

murat3702

Üye
Arkadaşlar haritayı aktive etmek için gireceğim fakat telefon sadece harf kabul ediyor rakam girilmiyor. Ne yapsam olmadı bilen biri varmı yazsın lütfen. Tel E-55

osman 5800

osman 5800

Üye
"Kayıt anahtarı"nı girmenizi isteyecektir. "Tamam" deyip dosyasında kare içerisindeki kodlardan ":" (iki nokta üstüste'den sonra ki) kodu cihazınıza girin ve tamam deyin.
dosyasında derken anlayamadım tam olaraka nerde bu kod ???

bygececii

Üye
lANET OLSUN İNTERNETE BAGLANDI NE YAPACAGIM YA KALDIRDIM TEKRAR YUKLEDIM AM AOLMUYOR LÜTFEN YARDIMMM YA N81 TEL YARDIM

serseri_617

Üye
n drive da kayıtlı yerlerı yedeklemem lazım nasıl yapacaz tele format atacamda sılınsın ıstemıyorum??

antalyali2008

antalyali2008

Üye
Nokia E71 e kurdum Çalışıyor Ama uyduyu bulamıyor,nedenini çözemedim yardım lütfen

ultraslan0606

Üye
son iki link ölmüş arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

pardon hotfile linkleri varmış onu görmemişim :S

hayr16

hayr16

Üye
merhaba;
herşeyi ile mükemmel kurdum teşekkürler
ön izleme bağlantı yapıyor.
sadece gps bağlantı için uydu arıyor bi türlü bulamıyor telefomun X6 yardımcı olabilirmisiniz.

pconline1979

Üye
Nokia 6710 Navigatorda bu versiyon Rakam yada Harf gruplarını yazdırmıyor.
Programı demo olarak açtığınızda aynı yazı sorunu devam ettiği için program işlevsiz oluyor.

zekeriyazekeriy

Üye
samsung s8003 e yüklenebilir mi ?

shameel

Üye
herkese selamlar. öncelikle çok yararlı paylaşımınız için teşekkürler. ben de kurdum ve gayet güzel çalışıyor. ancak bilgisayarımdaki kaspersky antivirus removal tool'u çalıştırdığımda NDriveIlac.exe dosyasında "worm.win32.autorun.bkag" adlı bir solucan buldu. bu nedenle bu dosyayı indirip kuranların bilgisayarlarını taratmalarında fayda var. internette bu solucanın özelliğini arattım ama bulduğum iki siteden biri açılmadı. diğerinde ise solucanın yine ndrive klasöründe bulunduğu yazmaktaydı.

djm57

Üye
selamunaleyküm arkadaslar e72 için bi çözüm bulabilen var mı yada önerisi lütfen acil yardım edin bilen varsa

ufuk_ka

Üye
bu seri numaraları E55 telefonumda giremiyorum bunun başka bir yolu yok mu harfleri giriyor ama rakamları ne yaptıysam bir türlü çıkartamadım yardımcı olabilirseiz sevinirim

fizy09

Üye
arkadaşlar bu sitede bir yerlerde ndrive v10 bulmuştum ama şimdi bulamıyorum. yardımcı olur musunuz?

deseom

Üye
rapidden dosyalar silinmiş

ofpistan

ofpistan

Üye
vay arkadaş sadece sorunlar yazılmış :aha:
benim sorunumda en son yapılan aktivasyon çalışmadı, daha en baştan maps klasörüne attığım harita programda gözükmüyor gibi :hmmm

eline sağlık hallettim :)

coolhawk

coolhawk

Üye
eline sağlık süperr.

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık kardeşim...

zekeriyazekeriy

Üye
Slm arkadaşlar!
samsung s8003 NDRİVE kurmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler

dieseldiesel

Üye
sağol kardeş ,ben daha önce oviden yüklemiştim deneme sürümünü PIPS Nokia dosyasına zaten var dedi ama farklı versiyonları yükle dedim yüklemedi.ben de diğer işlemlere geçtim onlarda telefonla uyumsuz dedi ama yükledim şimdi çalıştırdım sonuçları yazarım...

Üst Alt