NDrive v3.5.27 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

transendenz

Üye
NDrive v9.3.11 sürümüyle ne fark var acaba

alevtopu

Üye
kardeş emeğine sağlık
fakat bende aktivasyon yapmadı yanlış aktivasyon kodu diyor ilaçta bi problem olabilirmi tel n86 işletim sistemim win7

fatih_cesme

Üye
ben yapamadım telefonu ikinci el aldım önce ****** istiodu içinden bişi sildim galiba programa girerken bad image file die uyarı çıkıo nasıl düzelticem sonra da yüklicem yardımcı olursanız sevinirim

by1969

Üye
Teşekür ederim...

sayla

Üye
ya bisi sorcam bnde ******i girince map codu cikmiyo :/

7okan7

Üye
Arkadaşım emeğine sağlık fakat birşey sormak isterim kurulumu yaptım fakat sürekli geçerli bir gps sinyali bekleniyor diyor yardımcı olursan sevinirim

farketmez31

Üye
birde 9.3.14 versionu ile arada ne fark var her ikiside E71 de çalışırmı?
paylaşım için teşekkürler.

navara

navara

Üye
Reis-i Eagles Usta, çok güzel anlatmışsın, teşekkürler. Nokia E-66 da çok güzel çalıştı. Garmin ile yarışabilecek bir program.

hasolin

Üye
Arkadaşlar bu program kayıt dosyalarını telefonun hangi klasöründe tutuyor baştan bir yanlış kayıt yaptım ana dizini silsemde aktivasyonu yapamıyorum

nazmi28

nazmi28

Üye
kardesım bu proyu yukledım guzel bı pro fakat ıcerıgı bıraz karısıkmı yoksa benmı cozemedım anlayamadım.mesela harıtadan bı yerı bulmak ıstıyosun ornegın pendıge geldın,bı anda pro senı tekrar gps mevkıne getırıyor.konum cubugun yakınlastırıp uzaklastırdıkca yerler degısıyor...anlatabıldım umarım....bu sende de oluyormu....

--------------- Ekleme ---------------

kardesım bu proyu yukledım guzel bı pro fakat ıcerıgı bıraz karısıkmı yoksa benmı cozemedım anlayamadım.mesela harıtadan bı yerı bulmak ıstıyosun ornegın pendıge geldın,bı anda pro senı tekrar gps mevkıne getırıyor.konum cubugun yakınlastırıp uzaklastırdıkca yerler degısıyor...anlatabıldım umarım....bu sende de oluyormu....

askentli

Üye
NOKİA 5800 navigasyon nasıL kurabilirim bu prog uyumlumu cwppp pLSS

krbk7860

krbk7860

Üye
NOKİA 5800 navigasyon nasıL kurabilirim bu prog uyumlumu cwppp pLSS
birinci sayfada anlatılanları uygularsan yükleyip rahatlıkla kullanabilirsin. 5800 tel. sorunsuz bir şekilde çalışıyor.:oke:

ailantus

Üye
teşekkür ederim Reis

manyak_adam

manyak_adam

Üye
anlatılanları harfıyen yapın ellerıne saglık dost

smamur

Üye
Reis söylediklerini aynen yaptım ama bütün kayıt numaralarını girmeme rağmen geçersiz kayıt anahtarı uyarısı veriyor. Lütfen yardım edin

dedekorkut

Üye
eline saglik reis cok harika paylasim ancak ben herseyi yaptim programi yukledim ama aktivasyon isinde her defasinda hata aliyorum

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar programda degil ilac olayinda bi terslik var ustteki arkadasin dedigi sorun bendede var gecersiz kayit diyor

aykoroglu

Üye
Arkadaşlar hala e72 için bir çözüm önerisi olan yok mu? Bu program oldukça güzel ama aktifleştiremiyoruz e72 ile ****** girilmiyor. Ne yapmamız gerekli?

124798

Üye
reis sen sanki çalmadın ı da çalma diyon günah diyon millete yükletiyon sanki 50 60 dollars mı ödedin :D

bestoforhan

Üye
ndrive 9 serisi ile 3 serisi aynı anda 5800 a yükleyebilir miyiyim bunların hangisi daha yeni

soulhero1907

Üye
Arkadaşlar bu program kayıt dosyalarını telefonun hangi klasöründe tutuyor baştan bir yanlış kayıt yaptım ana dizini silsemde aktivasyonu yapamıyorum

Emeğine sağlık kardeşim. Yukarıdaki sorunu bende yaşadım, programı nasıl tamamen kurup tekrar yükleyebilirim...

Saygılar..

Üst Alt