Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NDrive v3.5.18 For Symbian S60v3 S60v5
Sponsorlu Bağlantılar
farabi_01
Üye
arkadaslar türkce sesi indremdk ne yapcaz birde bendekı ndrive ıng bunun tr uersıYonu nerde vr tskkr emege saygı
Nadir
Emekli Yönetici
Türkçe sesi indirirsen Türkçe olur..
ozcanbaba
Üye
slm kardes bir sorunum var benim bende sony satio var instalieren yapdim ama programi actmmi karsima bu yazi geliyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yardim ci olursan sevinirim (
cevher06
Üye
Arkadaşlar sertifika hatası diyor, ne yapmalıyım?
ibrahim51
Üye
dil linklerinde sorun var :S
armanc_0872
Üye
.- pips_nokia_1_3_SS.sis dosyasını yükleyin. Samsung kullanıcısı iseniz samsung içinde başka bir sis var onu yükleyin.
kardeş ben samsung omnia lıte kullanıyorum nasıl inmdiririm ben bu programı bana yardımcı olurmusun
zabit_ersin
Üye
Bu arada Ndrive V.10 resmi sitesinde yayınlanmış. En kısa zamanda forumlara düşmesi temennisiyle...
[/URL]
metintulay
Üye
Türkçe Ses dosyası ölmüş pls yeniden yüklermisiniz
bu arada emegiğinze sağlık hala harita indiriyorum . )
vusalx
Üye
iphone icin olani varmi dostum?
denemedeneme66
Üye
arkadaşlar nokia 6120 c var kurdum ama sadece map leri görüyorum üserlerinde ünlem işareti ver seçince bir daire yanıp sönüyo .. bluetooth açıyorum fakat sinyal yok .. Yüklemeyi mi yanlş yapıyorum anlamadım .... bi kaç kere yükledim olmadı
Red.Eye.
Üye
link ölü
kingofthejuba
Üye
teşekkürler güzel gibi görünüyor ama 3. maddeyi anlamadım Ndrive_unsigned.sis dosyasını nasıl sign yapcam ???
Revengeful
Emekli Yönetici
sağolasın
emreilhans
Üye
kardeş türkçe ses dosysının link bitmiş
sefa044
Üye
Arkadaşlar bunu sonyericsson vivaz da nasıl kuaracaz kullanacaz.fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
murat kalkar
Üye
teşekkürler
turksami
Üye
Arkadasım link kırık bakarsan
--------------- Ekleme ---------------
Map ve ses linkleri
--------------- Ekleme ---------------
Hacı acele bi el at su işe
BABACAN729
Üye
nadir kardeş ordamısın
burhan_19_19
Üye
ses dosyasını indiremiyorum site mahkeme kararıyla engellenmiştir diyor n yapabilirim bu konuda bir fikri olan varmı arkadaşlar
seboizm35
Üye
ses dosyasının link kırık hacı bi ilgilenirmsiniz elinize sağlık