lothar
Üye
kardeşim bu linkte nasıl sertifika alınıyor en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor...soru 2 yide bu link anlatılıyor 3.sorunun cevabı aynen anlattığın gibi olacak..bu bahsedilen sign edilecek sis dosyası nasıl oluyorda sign oluyor. direkt atınca telefona sertifika hatası veriyor . ben ndrive sis yükleyerek denedim açılışta ses seçeneği geldi ondan sonrasına devam etmedi. daha generatör aşamasına gelemedim bile yani.
SORU 1. SIGN IŞLEMİ NASIL YAPILIYOR
SORU 2. SERTİFİKAYI NERDEN BULCAZ
SORU 3. DEVICE ID PROGRAMA GİRİNCE HAKKINDA DA YAZAN ID OLMALI YUKARDAKİ YAZILANLARDAN ÖYLE ANLADIM. BU ID GENERATÖRE GİRİNCE ÜRETECEK VE O İLE PROGRAMI AÇICAZ. DOĞRU MU ANLAMIŞIM YANLIŞLIK VAR MI BURDA.
SELAMLAR VE YARDIMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
harita ayrıntılarının garminden iyi olduğu yerlerde var iyi olmadığı yerlerde, ayrıca garmin'in 5800'ın gömülü gps ile çok stabil çalıştığı söylenemez. herkes bir şey söylüyor, yok tema garmini bozuyor, yok yüksek binalar yüzünden saçmalıyor olmayan sokaklara çıkmayan yollara sokuyor falan diye. ben garmini direk sildim bunu kullanınca. öyleki çatalcaya gitmiştim garmin ile, ekranda hiçliğin ortasında görünüyodum
aynı yere ndrive ile gittim. sonuç süper. tavsiye ederim.
kardeşim bu linkte nasıl sertifika alınıyor en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor...soru 2 yide bu link anlatılıyor 3.sorunun cevabı aynen anlattığın gibi olacak..
http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-opda-resimli-anlatim-200075.html
--------------- Ekleme ---------------
ha bide arkadaşlar kontör gitmemesi için Uygulamalara girin orda Yer i açın Konumlamaları açın orda konumlama biçimlerinden tümleşik gps yi seçin şebeke tabanlı seçili ise onu seçimden kaldırın yoksa kontörünüz gider..
bişey değil dostum bildiklerimizi paylaşıyoruz...nadir dostum teşekkür ederim. sayende öğrendik bi şey daha. sağolasın.
kardeş generatörü açacaksınarkadaslar haritalari falan yükledeim bu NDriver generator tam olarak nasil yapilmasi lazim bi türlü beceremedim yardimci olursaniz sevinirim simdiden ALLAH razi olsun
kardeşim burası os 9.4 bölümü senin telefonun os 9.1 anlayacağın yanlış yerdesin..ayrıca bu programın senin telefonuna uyumlu olup olmadığı bile belli değil kaldıki telefonunda gps yok..n73 de bi deniyelim
dil sorunu ve dil değişikliğinde program içinde doğan klavye sorunu için sanırım bu çözüm aşağıdakileri deneyin.
Ben ingilizce kullandığım için denemedim, gerek duymuyorum. deneyen arkadaşlar sonuçları yazrlarsa herkes faydalanabilir.
yamayı buradan indirin:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yükleme açıklamaları:
1) önce NDrive 3.4.23 yükleyin. (3.5.18versiyonuna yama yapmanın bir yolu yok mecburen önce eski versiyon yüklenecek.)
2) ilk sayfada ki gibi haritanızı vesairenizi yükleyin ve programın çalışır olduğuna emin olun.
3) yamayı indirin.
4) zipli dosyayı açın ve içinden çıkan lpatch.exe isimli uygulamacığı çalıştırın
5) size sorduğunda ndri3.ndr dosyasını hafıza kartınızda ki NDrive/data klasöründen tanıtın.
6) üstüne tekrar ilk sayfada verilen undercode's 3.5.18 versiyonunu yükleyin.
7) bu kadar. rakam kod mod sormuyor çalışıyor olması lazım.
NDrive 3.4.23
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kolay gelsin.
ÜSTAD
SORUNU ÇÖZDÜM. SENİN SÖYLEDİĞİN DE BİR YÖNTEM ANCAK SORUNUN TEMELİ UYGUN NDRIVE VERSİYONUNA UYGUN SES DOSYASI KOYMAK İLE ALAKALI İMİŞ.
BİZİM VERSİYONUMUZ 3.5.18. BUNA UYGUN SES DOSYALARI İSE
MELAHAT ABLALinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UĞURCAN ABİLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LİNKLERİNDE BULUNMAKTA. BU SESLERİ BEN KENDİ SORUNLU YÜKLEMEME ATINCA SORUN KALMADI, DÜZELDİ MENÜLERDEKİ ?????? GİBİ GÖRÜNEN YAZILAR.
İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER
LİNKLERDEKİ DOSYALARIN RAR KODU : ppc
NOT: LİNKLER ALINTIDIR.
neyin ücreti kardeş?ücreti nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?