olabilir bilmeye bilir arkadaş siz annenizin karnında ögrenmediniz ya android os işletim sistemini, arkadaşım kolay bi işlem yapacaksın ilk önce cihazı bi pc ile eşleştir veya hafıza kartını çıkar onun içine at veya dizüstü pc falansa telefona blootutd ile gönder sonra cihazda hafıza kartının içine ulaşıp attıgın apk uzantısılı nesneyi bul aç kur de... bitene kadar bekle aç de veya çık de o telefonun menüsünde yüklediğin apk nin iconu gelecek tekrar açmak istediğinde de tıkla aç..
Nasıl çalışıyor arkadaşım bendede aynı tel var ama dedikleri gibi hem haritayı yüükle diyor her açılışta hem 5 sn sonra kapanıyor. Bu android telefona göre farklılıkmı gösteriyor
selam arkadaşlar öncelikle çalışmalrınız için teşekkür eder devamınıu dileriz benim örenmek istediğim n8 kullanıyorum googlenin haritası beş para etmez ndrive yükleyen veya kullanan varmı acaba bilği verirse sevinirim iyi günler
arkadaşım paylaşım için çok sağol fakat bendede aynı seyi yapıyor her açılışta satın aldıklarınızı yüklemek istermisiniz diye soru çıkyor ve açıyorum navigasyonu kendi kendine geri çıkıyor bendeki telefon samsung galaxy ace android 2.3.3 versiyon cevap bekliyıorum lütfen