.NBU Uzantılı Dosyalar ( Yedeklenmiş Mesaj Dosyalarını Açma ) Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sercan162

Üye
    Konu Sahibi
.NBU Uzantılı Dosyalar ( Yedeklenmiş Mesaj Dosyalarını Açma ) Lütfen Yardım
Tüm arkadaşlara merhaba benim bir sıkıntım var ve çok uğraştım çözemedim yardım ederseniz gerçekten beni çok mutlu ederseniz ve çok önemli. 5800 xpress telefonumla ovi'den yedekledeğim dosyalar .nbu uzantılı. Eğer telefonumu mesajlarımı ovi'de senkrezyon edersem mesajlar gözüküyor. Ama kaydettiğim dosyayı ovi'de açamıyorum. Çok uzun süreler uğraştım. Tonlarca program indirdim. .Nbu için açanlar oldu fakat onların hepsinde de türkçe karakter desteklemiyor. Saçma sapan yazıyor. Ve ovi'den açan arkadaşlar varsa biliyorlardır ki, baloncuk olarak mesajlar sırasıyla gözüküyor. Grafik olarakda çok iyi.

Lafı çok uzattım farkındayım, benim sizden bizahmet isteğim şudur, ben bu mesajlarımı yazdırmak istiyorum. Ovi'den nasıl açıp yazdırabilirim baloncukların içinde şeklinde yada önerebileceğiniz iyi bir program var mı tr desteklide ? Gerçekten yardımcı olursanız çok mutlu olurum... En azından bunca yazdığımı okuduğunuz için teşekkür ederim....

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ovi Suite'in yazdırma desteği yok. Ancak mesajları *.csv formatında bilgisayara çekip, Excell'de görüntüleyerek yazdırabilirsin. Mesajları *.csv formatına çevirmek için Ovi Suite'den "Dosya > Tüm Mesajları Ver" yolunu izlemen yeterli.

• Beğen
Tepkiler: sercan162, -efşan ve 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
Ovi Suite'in yazdırma desteği yok. Ancak mesajları *.csv formatında bilgisayara çekip, Excell'de görüntüleyerek yazdırabilirsin. Mesajları *.csv formatına çevirmek için Ovi Suite'den "Dosya > Tüm Mesajları Ver" yolunu izlemen yeterli.
Ben bilmiyordum abi teşekkurler.

sercan162

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash çok teşekkür ederim hemen deniyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İşine yaradıysa ne mutlu.

Üst Alt