Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

necati45

Üye
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""][font=""][color=""][sıze=""]

valla harita indirdim bana garminin kullanımı daha kolay geliyo bunuda deniyecem harita gerçekten çok detaylı alışkanlıklardan kurtulmak çok zor bakalım

Konu Sahibi
garmini ben de çok severdim ama klavye sorunu yüzünden vaZ GEÇTIM. Benim tercihim eğer klavye sorunu yoksa garmin varsa da navitel. Telefonun ram iyiyse de her halükarda navitel diyorum

necati45

Üye
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]

Sensation

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler. Uygulamanın tam sürüm olmasını sağlayan nedir acaba? Haritalar olabilir mi? Çünkü kendi sitesinde de indirme bağlantısı varda.

Paylaşım için teşekkürler. Uygulamanın tam sürüm olmasını sağlayan nedir acaba? Haritalar olabilir mi? Çünkü kendi sitesinde de indirme bağlantısı varda.

Haritalar değil, Navitel kendinden craklidir.
Garmin de ise siz harita ve Dosyaları crakliyorsunuz kurulum sırasında, forumda Garmin için anlatım mevcut.

----------Eklendi @ 15:53:14 ---------- Yazıldı @ 15:51:48 ----------

rica ederim necati kardeş, faydalı olur inşallah.

Konu Sahibi
navitelin sitesinden harita indirdim ben ancak indirdiğiniz haritayi pcden açmaya çalışınca şifre istiyor. Sfx arşiv şeklinde oluşturmuşlar. Bu da yetmiyor programın da şifresi var normalde ama paylaştığımızda o sorun yok. Özetle böyle

Sensation

Emekli Yönetici
Tamam o zaman bende bir ara sizin için upload edeyim ayrıca eklentiyi de tek dosya olarak yapayım

alialat

Üye
Nokia n8 de sertifika hatası veriyor kurulmuyor neden acaba??

Konu Sahibi
şu devirde artık sertifika ile uğraşmayın. Konuya ekleyecegim

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Konu Sahibi
ben de dün navitel kullanma imkanı buldum gayet iyi çalışıyor

----------Eklendi @ 11:20:13 ---------- Yazıldı @ 11:18:41 ----------

harita ayrıntısı güzel. Yeniden hesaplamayi denemedim. Ama uydu bulma hızı mükemmel. Acar açmaz buluyor hızlı hesaplıyor. Bu arada gideceğiniz rotanın simülasyonu da var navitelde.