Navitel Resimli Anlatım ve Türkiye Haritası S^3 ve V5'ler İçin (Kesinlikle Eksiksiz Harita: 602 Mb)

anladım kardeşim emeğine sağlık tekrardan. Bu letitbit illetini de neden hala tercih ederler anlamadım gitti

mstf_l

Üye
ben de olsa ben de yaparım ama malum yurttayım :

Konu Sahibi
sağolasın . Yöneticilerde sınırsız internet vardır aslında

Gençler Haritayı Bi Siteye Upload Etmeye Çalışacağım 2 Part Haline Getireyim Mi Nasıl Yapayım Tek Zor Olur

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
arkadaşım 3d butonu çıkmadı onu nasıl aktif yapıyoruz.izah eder misin[/SIZE][/COLOR]

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

ekranin sol üst kısmına tıklayınca açılmıyor mu

tamam oldu teşekkürler.birde sürüş esnasında doğru yeşil bir çizgi oluşturuyor varılacak yere kadar o nasıl iptal ediliyor[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=""][SIZE=""]

tamam oldu teşekkürler.birde sürüş esnasında doğru yeşil bir çizgi oluşturuyor varılacak yere kadar o nasıl iptal ediliyor[/SIZE][/COLOR]

ayarlardan trafik durumunu haritada göster diye bişey var onu kapat

Slm, Symbianist Kardeş , Ben hotfile ekledim, link aşağıda istersen konunuyu yeniden düzenlersin.

Ayrıca, Konuyu başka yerde paylaşmak için izin istiyorum, mümkünse...

Tepkiler: Symbianist
    Konu Sahibi
linkler için çok teşekkür ederim. Özelde de dediğim gibi paylaşabilirsin

Teşekkür ederim, Navigasyon yaptım ben gayet iyi, 5800 S60V5 sorunsuz çalışıyor, haritalar baya detaylı herkese tavsiyem mutlaka deneyin, çok navigasyon kurdum en tatmin edici Naviteldi ama garminin hakkını yemiyelim o da çok başarılı...

Paylaşım için teşekkürler.

Denedim, gayet güzel eline sağlık.

Teşekkürler

Konu Sahibi

linkleri ekledim konuya

----------Eklendi @ 18:41:54 ---------- Yazıldı @ 18:41:23 ----------

Paylaşım için teşekkürler.

Denedim, gayet güzel eline sağlık.

sağolasın. iyi günlerde kullanın. kaybolmamanız dileğiyle

Kardeş garmin gibi haritaları gezerken donuyormu valla benim harita iniyo şuan pek arayüzü hoşuma gitmedi ama deneyelim bakalım.EMEGİNE saglık birader seni unutmayalım.

sınırsız internet var, bağlansam sakıncası olurmu lisans vs? ayrıca benim tlf cracklı değil ve sertifikamda yok kursam çalışırmı? bu arada tel e7...

Konu Sahibi

ortak bu hack yöntemini kaç kez denedim ama benim tlf de malesef olmuyor... harita programınıda kurmuyor sertifika hatası veriyor normal signed olanları buldum malesefki onlarda 30 gün deneme sürümlü

Konu Sahibi
ortak bu hack yöntemini kaç kez denedim ama benim tlf de malesef olmuyor... harita programınıda kurmuyor sertifika hatası veriyor normal signed olanları buldum malesefki onlarda 30 gün deneme sürümlü

ben daha önce o konu ile bir e7'yi hackledim. daha yeni 701'i hackledim. dikkatlice okuyup dene orada yazılanları yaparsın