N95 8 gbyte denedim sorunsuz çalıştı sertifakalamada oldu. tıkır tıkır oldu ama zamanımıda aldı baya. yinede değdi.. dışarı çıkınca test edicem
Saol teşekür ederim
N95 8 gbyte denedim sorunsuz çalıştı sertifakalamada oldu. tıkır tıkır oldu ama zamanımıda aldı baya. yinede değdi.. dışarı çıkınca test edicem
Saol teşekür ederim
YARDIM..!
burada yazılanları aynen uygulamama rağmendefalarca harita bulunamadı hatası aldım.. telefonum nokia701 (hacklı) acaba benim gibi bu sorunu yasayan yada çözüm yöntenini bilen arkadslardan yardımcı olmalarını istiyorum.. emin olabilirsinz yöntemi harfiyen uyguluyorum fakat bi türlü olmuyo.. manual olarak da maps klasörünün içindeki haritayı programa gösteriyorum haritayı görüyö harita 1 falan yazıyo seciyorum sonra e:NavitelContent\Maps klasöründe harita bulunamadı diyor?
YARDIM..!
burada yazılanları aynen uygulamama rağmendefalarca harita bulunamadı hatası aldım.. telefonum nokia701 (hacklı) acaba benim gibi bu sorunu yasayan yada çözüm yöntenini bilen arkadslardan yardımcı olmalarını istiyorum.. emin olabilirsinz yöntemi harfiyen uyguluyorum fakat bi türlü olmuyo.. manual olarak da maps klasörünün içindeki haritayı programa gösteriyorum haritayı görüyö harita 1 falan yazıyo seciyorum sonra e:NavitelContent\Maps klasöründe harita bulunamadı diyor?
tesekkürler cok sağol.. ben doğal olarak haritam daha güncel olsun diye 2012yi ve201110204 trihli olanları indirmiştim bunlar calışmadı yani navigasyon görmüyodu.. sizin uyarınızdan sonra bi allt tarihli 20110902 olanı indirdim çok şükür bunu gördü tekrar tesekkür ederim değerli bilgileriniz için az daha format işine girecektim bi sürü ıvır zıvır valla zamanında cevap gelmiş tskler
Hey millet Navitel Turkey Q1 2012 6 26 çıkmış. Resmi sitesinden indirebilirsiniz. 649.8 yazıyor ama indirme esnasında 680 mb görünüyor. Ayrıca Garmin 2012 Türkiye haritası da çıkmış. Haberiniz olsun....
Allah razı olsun n8 belle refresh sıkıntı sorun olmadı. Teste devam. işin rast gelsin arkadaş...
- - - Eklendi - - -
evet test sıkıntısız sorunsuz oldu. garmin, sygic, route66, navking, nokiamaps lara taş çıkartır. hepsini kullandım ama bu kadar prof. değiller. Tekrardan çok teşşekkürler, selametle.