Navitel Navigator 5_0_4..ack_all_maps.signed.sisTürkiye

Sponsorlu Bağlantılar

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
papakudioflu verdiğim link sürüm kod falan istemiyor:oke:anna-belle uyumlu:good:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet ama signed yapıp yüklemeye calıstım güvenilmeyen saglayıcı uyarısı verip yüklemeden cıktı telin hackli olmasımı gerekiyo yoksa

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
evet hackli olması gerekiyor:bilmmforumda hackli anna-belle sürümleri var:yuruflashlaman lazım:kotu:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yardımın için tesekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ubeyd bir sorum daha olucak yardımcı olursan sevinirim yabancı sitelerden ****** indirdim ama dosyaların hepsi exe nasıl yapıcagımı bilmiyorum

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
dostum 2 nolu sahifedeki verdiğim linkte program var zaten:good:Ayrıca uğraşmana gerek yok:oke:konu başlangıcında da türkiye haritası linki mevcut:bye2:

curtaincall

curtaincall

Üye
harika bir program, programı yükledim haritayı istenilen yere attım, tamamdır

----------Eklendi @ 00:44:44 ---------- Yazıldı @ 00:44:29 ----------

thanks for sharing

gnybrky

gnybrky

Üye
teşekkürler

fikret3968

fikret3968

Üye
tşkler mevcut olmayan navitel rar dosyasını buradan indirebilirsiniz

haqqus

haqqus

Üye
düzgün bir linke koyarsanız ve kurulumu da anlatırsanız sevinirim

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar program ve TÜRKİYE haritası adresi güncellenmiştir:oke:

necati45

Üye
ubeyd kardeş ilk sayfada verdiğin linki indirdim kurmaya çalıştım.Ancak sertifika nedeniyle kısıtlama yüklenemiyor diyor ne yapmalıyım Telefon c6 01 hackli birde harita linki var mı

m.meric2

m.meric2

Üye
Evet arkadaşlar sertifika nedeniyle kısıtlama yüklenemiyor diyor Yardımcı olursanız çok makbule geçecek teşekkürler

ubeyd

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda hackli belle var ben kurdum bir sorun olmadı ama..:allalla:haritayı indirdim demo yazmasına rağmen yükledim şimdilik bir sorun yok:D

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]ubeyd kardeş Sana zahmet şu kurulum dosyası bi buluver burdaki olmuyor şimdiden teşekkürler[/SIZE][/COLOR]

Symbianist

Symbianist

Üye
Kurulum dosyasında selfsign sertifika var ondan kurulmuyor. Ayrıca 60-70 mb'lık harita ile olmaz navigasyon. Ben buldum bunun gelişmiş haritasını. boyutu 600 mb'dan fazla. Bir yolunu bulup sizlerle de paylaşacağım yakında. ( sürüm tabi)

dageteginden

Üye
Paylaşılan tüm bilgiler için paylaşan arkadaşlara teşekkürler

OZBAL

Üye
sgl emk için

Üst Alt