Mrb hocam sitenize yeni katildim,ben yeni bi telefon aldim Sony Ericsson arc s 4.0,4 , ve 2 gun oldu alali ve ben telefonuma gps yuklemek istiyorum mesela navigon,yukleme imkanim varmi varsada nasil yuklerim,sizin yazini okdum anladigim kadariyal biraz bilginiz var.yardimci olursaniz sevinirim
Kardeş, aramıza hoş geldin, ve yeni telefonun Hayırlı olsun. Gecikmiş cevap için kusura bakma, vaktim biraz dardı. Eğer hâlâ Navigasyon uygulaması gerekmekteyse.
Google hesâbın yoksa uygulama gereken dosyaları indimez, kendine Google hesabı oluştur.
İlk başta Navigasyon programını indir, yeni sürümdür NAVIGON Europe v.4.5, işte indirmen için link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamayı kurabilmek için, şu ayarlara gir: Ayarlar/Güvenlik/Bilinmeyen kaynaklar, yazan yeri işaretle, ve bir dosya yöneticisi kur, ben X-Plore'yi kullanıyorum, tavsiye ederim, Google Play Mağaza'da bedavadır, kur ve indirmiş olduğun Navigasyon uygulamasını bul ve kur.
Bir WiFi ağına bağlan ve, NAVIGON Europe uygulamasını aç, ve dosyaların inmesini bekle.
Ve son olarak hangi harita gerektiğini soracak, sana lâzım olan haritayı seç ve indir.
Kolay gelsin, ve güle güle kullan.