NAVIGON Europe v4.1.2

Sponsorlu Bağlantılar

karabali

karabali

Üye
Eee güzel bladerim güzel yazmisin söyle yapin diye eyvallah ta ben bu 4.1.2 apk yi indirdim e bunu nasil yüklüycem keske bide onu yazaydin sana zahmet bekliyorum bladerim...

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Eee güzel bladerim güzel yazmisin söyle yapin diye eyvallah ta ben bu 4.1.2 apk yi indirdim e bunu nasil yüklüycem keske bide onu yazaydin sana zahmet bekliyorum bladerim...

Bir dosya yoneticisi ile indirmis oldugun dosyayi bul ve kur, sonra wifi agina baglan ve uygulamayi ac, o artik gereken dosyalari indirmeye basliyor. Indirdikten sonra hanging harita indirilsin diye soruyor, gereken haritayi sec ve Indir, kolay gelsin.

karabali

karabali

Üye
Bladerim kusura bakma ama ben hala anlamadim benim telefon Xperia ARC S 4.0 Android bunun dosya yöneticisi nerde nasil yapabilirim sana zahmet biraz daha net cünki telefonu alali 2 gün oldu cok anlamiyorum daha, simdiden cok tesekkürler bladerim emegine saglik...

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Bladerim kusura bakma ama ben hala anlamadim benim telefon Xperia ARC S 4.0 Android bunun dosya yöneticisi nerde nasil yapabilirim sana zahmet biraz daha net cünki telefonu alali 2 gün oldu cok anlamiyorum daha, simdiden cok tesekkürler bladerim emegine saglik...

Kardeş ilk önce Google Mağazasına gir, bir File Manager kur ve aç, indirdiğin Navigasyon uygulamasını bul ve kur. Kolay gelsin.

karabali

karabali

Üye
Biladerim cok tesekkürler verdigin bilgilere, yaptim ilk önce 552 mb lik dosya simdi iniyor. Sonunda oldu yani tekrar emegine saglik...

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Biladerim cok tesekkürler verdigin bilgilere, yaptim ilk önce 552 mb lik dosya simdi iniyor. Sonunda oldu yani tekrar emegine saglik...

Ben teşekkür ederim kardeşim, başardığına sevindim. Kazasız belàsız iyi günlerde güle güle kullan.

karabali

karabali

Üye
Kardesim tekrar tesekkür ettim haritalarin hepsini indirdim direk telefon biraz problem cikardi yapmadi bende Navigon Fresh diye bi program var navigonun onu indirip kurup kayit olduktan sonra ordan hepsini indirdim cok kaliteli ve güzel oldu Tekrar emgine salik ve Hatta bende senden esinlenip bu konuyu cok daha ayrintili bi sekilde yeni konu actim umarim insanlar faydalanir...

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim tekrar tesekkür ettim haritalarin hepsini indirdim direk telefon biraz problem cikardi yapmadi bende Navigon Fresh diye bi program var navigonun onu indirip kurup kayit olduktan sonra ordan hepsini indirdim cok kaliteli ve güzel oldu Tekrar emgine salik ve Hatta bende senden esinlenip bu konuyu cok daha ayrintili bi sekilde yeni konu actim umarim insanlar faydalanir...

Evet, ben bir türlü vakit bulamadım, Navigon Fresh ile nasıl yapıldığını paylaşmak için. İstersen açtığın konu'nun, link adresini ver, bu konuya daha fazla bilgi için senin konu'yu eklerim. Teşekkürler kardeş.

yolcu0

Üye
Mrb hocam sitenize yeni katildim,ben yeni bi telefon aldim Sony Ericsson arc s 4.0,4 , ve 2 gun oldu alali ve ben telefonuma gps yuklemek istiyorum mesela navigon,yukleme imkanim varmi varsada nasil yuklerim,sizin yazini okdum anladigim kadariyal biraz bilginiz var.yardimci olursaniz sevinirim

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Mrb hocam sitenize yeni katildim,ben yeni bi telefon aldim Sony Ericsson arc s 4.0,4 , ve 2 gun oldu alali ve ben telefonuma gps yuklemek istiyorum mesela navigon,yukleme imkanim varmi varsada nasil yuklerim,sizin yazini okdum anladigim kadariyal biraz bilginiz var.yardimci olursaniz sevinirim

Kardeş, aramıza hoş geldin, ve yeni telefonun Hayırlı olsun. Gecikmiş cevap için kusura bakma, vaktim biraz dardı. Eğer hâlâ Navigasyon uygulaması gerekmekteyse.

Google hesâbın yoksa uygulama gereken dosyaları indimez, kendine Google hesabı oluştur.

İlk başta Navigasyon programını indir, yeni sürümdür NAVIGON Europe v.4.5, işte indirmen için link:

Uygulamayı kurabilmek için, şu ayarlara gir: Ayarlar/Güvenlik/Bilinmeyen kaynaklar, yazan yeri işaretle, ve bir dosya yöneticisi kur, ben X-Plore'yi kullanıyorum, tavsiye ederim, Google Play Mağaza'da bedavadır, kur ve indirmiş olduğun Navigasyon uygulamasını bul ve kur.

Bir WiFi ağına bağlan ve, NAVIGON Europe uygulamasını aç, ve dosyaların inmesini bekle.

Ve son olarak hangi harita gerektiğini soracak, sana lâzım olan haritayı seç ve indir.

Kolay gelsin, ve güle güle kullan.