Harita indirilip kurulduğunda aynen şu mesajı aldım "Türkiye haritası ürünü için süresiz lisans aldınız", ses indirilip kurulduğunda da aynı şeyi söyledi. Problem yok. Ama route 66 kadar balta bi navigasyon yoktur herhalde. Kullanımı çok zor tam bir problem. Bir yere navigasyon başlatınca ulaşana kadar o ekranda kocaman, bir sonraki yapacağınız eylemi bildiren oklar yok mu fena sinirimi bozuyor. Ayarları çok kurcaladım ama bir türlü kaldıramadım beceremedim ya da harbiden kalkmıyor.
kardeş iyi teşekürler.ama bir sorun dada var bir de navigasyon lisans istiyor onu nasıl hal edecez bunada yardımcı olursan memnun olurum.sana ne olur ne olmaz msn mi vereyim. hafrix65@msn.com
Harita indirilip kurulduğunda aynen şu mesajı aldım "Türkiye haritası ürünü için süresiz lisans aldınız", ses indirilip kurulduğunda da aynı şeyi söyledi. Problem yok. Ama route 66 kadar balta bi navigasyon yoktur herhalde. Kullanımı çok zor tam bir problem. Bir yere navigasyon başlatınca ulaşana kadar o ekranda kocaman, bir sonraki yapacağınız eylemi bildiren oklar yok mu fena sinirimi bozuyor. Ayarları çok kurcaladım ama bir türlü kaldıramadım beceremedim ya da harbiden kalkmıyor.
Arkadaşlar benim girdiğim yöntem şu:
Apps ten indirdiğim GPS STATUS programını açıyorum. Konumumu bulduktan sonra (yeşil oldultan sonra) uygulamayı kapatmadan navigasyonu açıyorum. Direk konum bulmuş olarak açılıyo zaten KESİNLİKLE ÜCRETSİZ.
ben daha başlatamıyorum bile bende dolaşma motoru başlatılamadı diyor kapanıyor pcden de bağladığımda ban cps cihazını bir kez çalıştırın diyor ordada görmüyor sinir etti beni n drive yükledim gayet güzel çalısıyor
ya arkadaşlar bende çalıştırdım ama rota seçip navigasyonu başlat dediğimde yaya araç falan soruyor. araç en hızlıyı seçtiğim zaman benden lisans satın almamı istiyo.