Navifirm programı ve kullanımı (resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardeş windows xp sp3 te navifirmi kabul etmiyo

lider_46

lider_46

Üye
kardeş win 7 de açılmıyo hata veriyo

kami55

kami55

Üye
xp hata veriyor arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

tamam da alnladıkta thailand yazıyor türkçemi o

arcey_2743

Üye
Konu acil telefona hemen bu işlemi yapmam gerek..Navifim de server bölümünde Nokia Care Suite seçeneğinde bulduğu yazılımlarda 5800_SW......1.27 GB lik ; 040-0.... 14.49 kiblik ve 040-0... 2,8 kib dosyalar var... bunlar neyin nesi diğer seçeneklerde ( Quality Assurance; Production External) çıkmıyor... Bunlarıda indirip kuralımmı ? Teşekkürler

[/URL][/IMG]

rewa

rewa

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonum yurtdışından alınmadır ve kaydettirdim şu an kullanıyorum buradan dosyaları indirip flash atsam türkçeye döndürebilirmiyim veya herhangi sorunla karşılaşırmıyım?

sinancelik1

Üye
freedom.mc arkadaşım bilgisayarına nokia pc suite programını indir ve kur. daha sonra telefonunu koblo veya bluototh aracılığıyla bilgisayara bağla sonra o program üzerinden güncellemeyi gerçekleştir. :D

eyupcannnn

Üye
teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben de resimdeki versiyonu yüklüyorum ama 20 ye yakın versiyon var en iyisi hangisidir
10.0.10
10.4.16
11.0.8
20.0.12
20.7.6
21.0.101
21.0.25
30.0.25
31.0.101
31.0.8
40.0.5
50.0.5
51.0.6
52.0.101
52.0.7
60.0.3

datamemo0202

Üye
şimdi abicim ben 5800 telefonumu wındows 8 phone edıtıon yaptım fakat kücük qwerty klavye yok oysakı yuklemeden önce yazıyodu ( n8 klawye eklendi) diye?

zaffer63

Üye
navifurum lazım arkadaşlar

Churchil

Üye
Lumia 620 için ne gibi bir işlem yapmamız gerekiyor ?

mustafa7o

mustafa7o

Üye
modifiyeli fw indirebilir miyim bu programla

kepuze

Üye
tşkler öncelikle.programi indirdim fakat error uyarısı veriyor

yorgoyorgun

yorgoyorgun

Üye
navifirm çalışmıyor tüm sürümlerini denedim nerede hata yapıyorum. yardıımm...
şimdiden teşekkürler...

e_cakmak

Üye
bosuna ugrasmayin. nokia serverlerini kapatti. baska bir sekilde fw bulmaya calisin.

kayisonur

Üye
s.a. kardeşlerim navifirim açılmıyor hata veriyor bütün sürümlerini denedim ama hiç biri açılmıyor acil c7 tlfnuma flash atmam lazım hard format falan iş görmüyor çünkü yada navifirim yerine RM-675 111.040.1511.02.01 flash dosyası olan varsa sevinirim tlfnumn rengi beyaz metal diye geçiyor bilginize

kayisonur

Üye
s.a. nokıa c7 metal renk fv lazım acill

seri1618

seri1618

Üye
arkadaşlar navifirm çalışmaz çünkü sevgili nokıa server leri kapattı eger telinizde bi sorun oldugunu düşünüyorsanız ovi suite ile yazılım güncelle bölümünden tekrar yükleme yapabilirsiniz flash atmakla aynı olur..:oke:

fnldstntn

Üye
Dosyalara Orjinal Fw ler bölümündeki konulardan ulaşabilirsiniz linkler hala çalışmaktadır...

dodolu

Üye
sa. programı indirip açtım fakat dosya falan listeleyemiyor hata veriyor !! neden yapar bunu acaba bilginiz varmı?

"an error occurred when attempting to download firmware information ." verdiği hata bu.

qenannege

Üye
Rica eTsem bunun bana link ini gönderebilirmisiniz media fireden indirme yapamıyorum ''Phoenix ve NaviFirm''

Üst Alt