NAVIFIRM den hangisini İndireceğim HACK işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pasa_mahmut

Üye
    Konu Sahibi
NAVIFIRM den hangisini İndireceğim HACK işlemi
Selam arkadaşlar tlf yeni aldım ancak program kurulmuyor zırtbırt sertifika hatası veriyor Sanırım tlf hacklenince her program kuruluyor doğru anlamışmıyım
bu hackleme işlemleri için NAVIFIRM programından birtürlü hangisini indireceğimi çözemedim benim tlf kodu programda çıkmıyor o yüzden hiç birşey indiremiyorum

TLF = RED-KIRMIZI

RM-356
kod: ....269 bu koda göre bir sürüm bulamadım programdan ayrıca turkey red diye bişeyde yok v50 sürümde

tlfde
50.0.005 yüklü

eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim kafayı yemek üzereyim birisi bana acil yardım etsin ilgilenenler için şimdiden Allah Razı Olsun teşekkürler.

daniel_23

daniel_23

Üye
navifirmden hackli firmware indiremezsin, oradakiler orjinal fw. sistem modifikasyon bölümüne bi bak

pasa_mahmut

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende zaten ilgili konulardan hack dosyası indirdim ama bunu yapabilmek için NAVIFIRM den gerekli orjinal yazılımı indirmem gerekiyormuş ama benim cihaza uygun olanı hangisi ben bulamadım benim koda uygun yok ki seçeyim

TLF = RED-KIRMIZI

RM-356
kod: ....269

tlfde
50.0.005 yüklü

bunlara göre hangisini seçmeliyim sıkıntım bu ilk tlf modelini seçiyorum sonra son sürümü yani 50.0.005 i 3.listede hangisini seçeceğim benim kod yok

daniel_23

daniel_23

Üye
euro 2 red i de seçebilirsin türkçe var kurdum kendi telime.
not: güncelleme fln filan yaptıktan sonra telefonun eski kodunu yap yine kod değiştirmişsen

pasa_mahmut

Üye
    Konu Sahibi
euro 2 red i de seçebilirsin türkçe var kurdum kendi telime.
not: güncelleme fln filan yaptıktan sonra telefonun eski kodunu yap yine kod değiştirmişsen

kod değiştirme nasıl yapılıyor bilmiyorum ki ben Haydar ecevit arkadaşımızın konusnu uyguladım tlf ye ve şuan çalışıyor ama prog yükleyemedim daha çünkü şarjı bitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt