Nasıl Bir Evlilik Teklifi Yaparsınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penelope

Penelope

Üye
Gerçi düşündüm de Uğur Dündar yerine Reha Muhtar daha güzel olur ya :ehe
Sana sorar canlı yayında;

-Adem Bey Vildan Hanımla evlenmek istediğiniz için mi ona bu teklifi yapıyorsunuz? :ehe
- E tabiki.
- Peki o sizinle evlenmek istiyor mu?
-Bu sorunun cevabını öğrenmek için evlenme teklifinde bulunmamız gerekiyor işte :ehe
- O halde evlenmek istediğiniz için değil de , onun evlenmek isteyip istemediğini öğrenmek için yapıyorsunuz bu teklifi ... :ehe

:kop::kop:

Süpersin Burcu :ehe

haltie

haltie

Üye
ne gerek var ya dersin biter güzel hediyeyle evlenme teklifi yapayım derken olemem:D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende Erciyes dağında kayak yapmak için teleferikle çıkarken yapmıştım evlenme teklifimi güzel bir yüzük almıştım ama aşağı düştü yüzük cebimden çıkarırken

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bende Erciyes dağında kayak yapmak için teleferikle çıkarken yapmıştım evlenme teklifimi güzel bir yüzük almıştım ama aşağı düştü yüzük cebimden çıkarırken
:oha:
Çok kötü olmuş yahu!..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hem üzüldüm hem güldüm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Allah bozmasın :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
aman ALLAH bozmasın

Candy

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Amin , mutluluklar... Darısı bekarların başına :)

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Bende sadelikten yanayım...

SucX

SucX

Üye
Basit ama hoşuma giden bir yöntemi söyleyeyim

Sevdiceğimin işyeri veya evini cepheden görebilicek bir yere yanıp sönen küçük lambalardan oluşan benimle evlenirmisin tarzı birşeyler yapmak isterim :)

Candy

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Güzelmiş :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sırf bu iş için gizli gizli ders alarak gitar çalmayı öğrenip bir güzel şarkı besteleyip o gece kapattığım kız kulesinde tüm sevdiklerimizin ortasında yaptığım sürprizde de teklif edilebilirim :hmmm
Hem gitar da aradan çıkmış olur :ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
daha önceden anlaştığım bir sinema salonunda film izlemeye götürme bahanesiyle sevgilimi alır ve dev ekranda o malum yazıyı görmesini sağlarım yalnız bu bana biraz pahalıya patlayabilir :D

Candy

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Aaah ah keşke böyle hayaller kurup sonra kuru kuru teklif etmeseniz de bunları gerçekleştirseniz :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benimle Niye Evlenmiyon !

zibidi39

zibidi39

Üye
ewvlen lan benımle yoksa kafanı ve vucudunu parcalara ayırırı senı cop tenekesıne atarım derım :D:D:D

Progressivity

Progressivity

Üye
ahahah :D sen bu mantıkla daha çok bekar gezersin o zaman :D

--------------- Ekleme ---------------

Aaah ah keşke böyle hayaller kurup sonra kuru kuru teklif etmeseniz de bunları gerçekleştirseniz :ehe

Bundan emin olabilirsiniz kuru kuru evlenme teklif edilmez haa edenlerde vardır ama ben onlardan biri olmıycam inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt