Nasa nin aciklayamadigi fotograf

Sponsorlu Bağlantılar

kingenes

kingenes

Üye
muahuahualjfaklsjflksaf
din tacirleri ile neyi kastetmek istediğini bal gibi anladın ama bu bulutsuları dinle bagdastırmak isteyenlerin bir yol bulup bagdastırdıgı gibi sende lafımı istedğin yere bagdastırıotsun xD
arena gibi programları o lafın sık gectigini anlardın
al bak kitap falan oku biraz

burda din tacirinin ne demek oldugunu anlarsın
al sana bilimsellik düz mabtık ile
kafa ütülemek:kafanın üstünden ütü ile gecmek :| :|

nasanın acıklayamadıgı denilmiş
nasa acıklamısmı?
acıklamıs
bitti..

neyse allahta seni güldürsün

Kesinlikle katılmıyorum.Bir şeyi dini görüşler hatta daha ötesinde bi ayete dayandıran birine sözüm ona "din taciri" demek bence doğru diil.eğer ortada bi rant varsa buna karşıyımdır tabii.ancak burada bi rant göremiyorum görebilen varsa haberdar etsin bari de bizde görelim....:coold::pro2:

ibraguc

Üye
Bunlar bi iş yapmaz

seon

Üye
gerçekten ilginç şaşırtıcı

:::burak:::

:::burak:::

Üye

worldcild

Üye
nasada acıklamıs olabilir ama arkadasımız ALLAH(cc) nün kutsal kıtabımızda bunu nasadan önce acıkladıgını belırtmek sıtemıs..paylasım ıcın saol..daha arastırılsa ne nımetler var kıtabımızda..dunyaya gelmiş gecmiş en mukemmel kıtap her bakımdan.rabbim kuran sefaatiyle sefaatlendırsın bizi:AMİN

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Yaw neneler konusulmus hakkimizda haberimiz yok :)
Din taciri mi olmamisiz sahtekar mi vs.
Her neyse oncelikle benim kimseye birseyi zorla kabul ettirecek ne hakkim var
ne de niyetim var. Ben ALINTI diye zaten not dustugum bir olayi arkadaslarla paylasmak istedim.
Ben bilimin bize henuz bildiremedigi nice seylerin oldugunu ama bunlarin yuzyillar once Kuran i Kerimde yazilmis olabilecegini anlatmak istiyorum.
Din tacirligine gelince gulup geciyorum o kadar. :kop:
BEN HIC BIR SEY SATMIYORUM
Bir arkadasimizin bu haberi okuyup daha Kuran i Kerimden neler ogrenebilecegimiz
fikrini dusundurebiliyorsam ne mutlu.
Benim maksadimi anlayan arkadaslar anladi.
Ama dusuncesini belirtirken saygi sinirlarini gecenleri site yoneticilerine ve
arkadaslarin vicdanina havale ediyorum.

asepsi

asepsi

Üye
arkadaşlar bu konu bu şekilde olabilir ama çok da uzatmaya gerek yokki değil mi. sonuçta bu şekilde yüzlerce olay var Kur'an-ı Kerim'in mucizelerini duyanımız hatta görenlerimiz çok olmuştur.. Haydi hepinize hayırlı günler efendim

ankar

Üye
sagol allah razı olsun

FurkanBilge

Üye
gercekten guzel bi fotograf

memMmet

Üye
nasanın acıklayamadıgı dıye bırsey söz konusu olamaz...zaten acıklanacak bırseyde yoktur ortada..bır yıldızın olusum fotografıdır ..ilginç olanı ise 1400 yıl once hubble gıbı bır teleskop olmadan bu gök olayının son derece müthiş bır benzetme yappılarak ınsanlara aktarılması ve bugun bılımın bu ayetlerı dogrular nıtelıkte bulgular elde etmesi..( not : allahın ayetlerı muhakkak dogrudur hafızanallah yanlıs anlasılma olmasın)..paylasım ıcın tesekkurlerr:)

servet001

Üye
Allah nurunu tamamlayacaktır....

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Nasa'nın Öteden Beri Yapmış Olduğu Sadece Mantığa Bürümedir.