Nasa nin aciklayamadigi fotograf

Sponsorlu Bağlantılar

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
Nasa nin aciklayamadigi fotograf
Nasa nın açıklayamadığı fotoğrafa Kuran-i Kerim"den yanıt!!
Aşağıda görecegınız fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nden (NASA) alınmıstır.
Fotograf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nin (NASA) en son teknolojiyle yaptığı teleskoplarla
samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği en son görüntüdür.Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememistir.

İŞTE YANIT
Kuran-ı Kerim (Rahman suresi 37. Ayet)
Bismillahirrahmanirrahim;
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya
kalkışırsınız ?
Not : Alıntıdır

systemexp

Üye
tesekkür ederim.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Haber İçin Teşekkürler ;)

irun

irun

Üye
Bu başlığın son derece iyi bir niyetle açıldığına eminim, ama ne maksatla olursa olsun insanların kandırılması hoş değil..

Bu resimdeki olay NASA nın açıklayamadığı bir durum falan değil.. Yeni keşfedilen bir durum bile değil, yıllardır var olan, bilinen Bulutsular diye adlandırılan oluşumlara bir örnektir..

Konuyla ilgili kısa bilgileri ve diğer örnek resimleri aşağıya ekledim..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ilginç ya. :blink:

The_Punisher

The_Punisher

Üye
bunların üzerine

ALLAHU EKBER

demek düşer :cool

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Demekki NASA ilk başta açıklayamamış sonra açıklamasını bulmuş... :)

irun

irun

Üye
hadi öyle olsun..:ok2:

POWER

POWER

Üye
:D açılama getirmişler işte...

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
nasa uydurmuştur bişeler

DefectoR

Üye
Bu başlığın son derece iyi bir niyetle açıldığına eminim, ama ne maksatla olursa olsun insanların kandırılması hoş değil..

Bu resimdeki olay NASA nın açıklayamadığı bir durum falan değil.. Yeni keşfedilen bir durum bile değil, yıllardır var olan, bilinen Bulutsular diye adlandırılan oluşumlara bir örnektir..

Peki bunlar kendiliğinden oluşan olaylar mı?

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:bilmem:

DefectoR

Üye
Yaratanı ve gücünü inkar etmemek lazım herşey ap açık ortada...

CooL'n'Quiet

Üye
bilimsel acıklamaları verilmiş baglamak istedikten sonra insan herseyi heryere baglayabilir
bunu daha öncede görmüştüm acıklaması irun arkadasında dediği gibi bulutsulardır bu olayın,defalarca türk forumlarında verildi
bu tür olayları acıklamarını görmezden gelerek dine baglayan din tacirleri insanları dine baglayacagına daha cok dinden sogutuyor,kişisel görüşüm..

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
bilimsel acıklamaları verilmiş baglamak istedikten sonra insan herseyi heryere baglayabilir
bunu daha öncede görmüştüm acıklaması irun arkadasında dediği gibi bulutsulardır bu olayın,defalarca türk forumlarında verildi bu tür olayları acıklamarını görmezden gelerek dine baglayan din tacirleri insanları dine baglayacagına daha cok dinden sogutuyor,kişisel görüşüm..

Dinden soğumak isteyen hiçbir sebep aramaz,, sadece kendisine mahana bulur...
Buradaki olay o din tacirleri dediklerinin -senin deyiminle dini satanlar (haşâ),, illa bilimsel açıklama istersen (TDK Sözlüğü tacir: Ticaretle uğraşan kimse, tüccar)- amacı,, her şeyin Kur'an-ı Kerim'de olduğunu göstermektir... Her şeyin nasıl bilimsel açıklaması varsa dînî açıklaması da vardır... Bu da benim kişisel görüşüm...

CooL'n'Quiet

Üye
Buradaki olay o din tacirleri dediklerinin -senin deyiminle dini satanlar (haşâ),, illa bilimsel açıklama istersen (TDK Sözlüğü tacir: Ticaretle uğraşan kimse, tüccar)- amacı,, her şeyin Kur'an-ı Kerim'de olduğunu göstermektir... Her şeyin nasıl bilimsel açıklaması varsa dînî açıklaması da vardır... Bu da benim kişisel görüşüm...

muahuahualjfaklsjflksaf
din tacirleri ile neyi kastetmek istediğini bal gibi anladın ama bu bulutsuları dinle bagdastırmak isteyenlerin bir yol bulup bagdastırdıgı gibi sende lafımı istedğin yere bagdastırıotsun xD
arena gibi programları o lafın sık gectigini anlardın
al bak kitap falan oku biraz

burda din tacirinin ne demek oldugunu anlarsın
al sana bilimsellik düz mabtık ile
kafa ütülemek:kafanın üstünden ütü ile gecmek :| :|

nasanın acıklayamadıgı denilmiş
nasa acıklamısmı?
acıklamıs
bitti..

neyse allahta seni güldürsün

sublieutenant

sublieutenant

Üye

Allah herzaman doğruları sever,doğrunun yanındadır.... Teşekkürler arkadaşım:spr

irun

irun

Üye
Yaratanı ve gücünü inkar etmemek lazım herşey ap açık ortada...

Yanlış anlama olurda, bu kadar mı olur..:ah

Öncelikle herkes kimi neyle suçladığına dikkat etsin..:nono:

Burada kimse kimseyi inancını sorgulayacak kadar tanımıyor, ama ben kendimi, buradakilerin çoğundan daha sağlam bi inanca sahip olduğumu bilecek kadar tanıyorum..:cool

Yanlızca ben inanmak için doğa üstü mucizeler aramıyorum. İnancımın sunduğu apaçık deliller ortadayken, net aleminin asparagaslarından etkilenmeyecek kadarda sağlam inanıyorum üstelik..:ok2:

Ve inancım bana, Allah'ın insana verdiği en büyük nimetin akıl oluğunu söylüyor. Ve ne olursa olsun insanları kandırmanın yanlış bişey olduğunu söylüyor..:no:

Bundan sonrada benim inancımdan şüphe duyacak insanlar olursa; din kültürü, forward mail'lerden ibaret olmayan birileri olsun en azından lütfen..:cool