Namaz kılanlara terörist muamelesi yapmak çirkin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Midea Rubenis

Üye
''Ben demiştim'' demekten hiç hoşlanmıyorum ama ben demiştim. mantarlar aramıza döndü..:ah

''Hannibal'' filminde çok güzel bir replik var, diyor ki; '' tilki herzaman tavşanın kokusuna koşar, ama yardım etmek için değil.'' dolayısıyla bir ''mantarsever''seniz ve onları daha sık görmek isterseniz tavşan kokusu çıkaran bu tür konuları daha sık açmalısınız. yoksa forumda tartışmaya ve gerilime yol açmayacak normal konularda onları görmeniz imkansız.. :bilmm

Yok bir mantarsever değilseniz, onlardan kurtulmak istiyorsanız, yapacağınız şey onlara cvp vermemek. hatta sizin mesajınızdan alıntı yapsa bile cvp vermemek. başka çözüm yok. Mantar dediysek daha çok ayak mantarı gibi yani, bir kere bulaşınca kolay arınamıyosunuz..

Banlamak derseniz, onlar zaten daha önce banlanmış, ama kovulduğu yere tekrar dönecek dercede kalın bir yüz derisine sahip, sabıkalı üyeler. Buda çözüm olmuyor..

Bosh bosh konuşup banlanıp, fake niklerle geri dönenlerden, artık sizinde mideaniz bulandıysa, tek yapacağınız cvp vermemek, yoksa arınamazsınız.. Atalarımızn ne demiş; ''ite bulaşma, çalıyı dolaş.'' ataları dinlemekde fayda var.. :ok2:

Konuyla ilgili de; bir insan müslüman olabilir, olmayadabilir. dindar olabilir, olmayadabilir. hiç önemli değil, sonuçta insan insandır. asıl önemli olan dindar değil kindar olmamak. Çünkü kin, önce içinde durduğu kaba zarar verir..

Burada ki herkesin kendine göre az çok dini bilgisi vardır, kimse kininden ağzı köpürerek konuşanlardan din dersi alacak değil.. bırakınsınlar dini imanı geçtim, önce insan olsunlar..:spr

Negativeye sesleniyorum;

aha işte adama baksana beni fake nickle suçluyor ve kendisi bu foruma çok daha önce geldiği için bunu yapıyor, sizlerde buna müsade ediyorsunuz eğer her yeni gelen üyenize bu tür aşağılık iftiralar atılmasına müsade ediyor ve seyirci kalıyorsanız bu o gelen kişinin gerçekten fake nickli olduğunu gösterir o zaman buradada bu kişinin iftirasına sessiz kalıyorsanız bende fakeyim öyleyse gerekeni yapın ve banlayın beni. evet fake isem beni banlayım değilsem gerekeni karşı tarafa yapın ki him fake kim değil ortaya çıksın bu tür iftiralara cevap yazınca her zaman cevap yazan suçlanıyor ben çok forumda bu tür fake suçlamasına tabi oldum çok aktif olmadığım için değil her yere post sayısını arttırmak için uğraşan zibidilerden değilim çünkü.

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Ateş olmayan yerden duman tütmezmiş :spr

Midea Rubenis

Üye
Ateş olmayan yerden duman tütmezmiş :spr
hep öyle olur zaten :spr ne zaman ateş olmayan yerden duman tütmemiş acaba senin mesaj sayın 20 küsür iken sen nasıldın acaba aşağılık bir iftiraya kurban gittin mi bakim ?

ha bir de www. d onanimhaber.com a gel bak bana ordada mesaj sayım 44 acaba neden ???

iftira atmak acizlerin işidir iftirayı atan kişi senin arkadaşın diye ona destek çıkmata acizlerin kölesi olanın işidir.

Baktılar benle yorumları ile mücadele edemediler çünkü haklıyım sonra baktılar ki one adamın 20 küsür mesajı var hah ben şimdi bir acizlik yapıp adamı fake nickle suçlayayım ki sesi kesilsin adamı siyaset yapmaya zorladık olmadı adam haklı ee nasıl başa çıkabiliriz en güzeli acizlik yapmak hemen bir kulp bulmak acizlik yapmayın adam olun biraz adam adam olun ki saygı göresiniz

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Git siyasetini başka bir yerde yap zaten burazsı siyaset yeri değil bak ağzınla söylüyorsun.Eğer böyle bir amacın varsa git siyasi sitelere takıl koçum burası senin yerin değil sen ve senin gibileri çok gördük ne demek istediğimi büyüyünce anlarsın :spr

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yeter bu kadar. Birbirinizi kırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Bundan sonra siyaset veya din konusu gördüğümde direk kapatılacaktır. Forum kurallarını esnetelim biraz diyoruz ama olmayacağı bu konudan belli oldu.

Hayırlı olsun herkes için.

UndeRqRo.uNd

Üye
    Konu Sahibi
ChavRash mesajını tam okumamıştım haklısın.
Buradaki konu eğitim kurumlarda yapılan ibadetlerin doğrulunu aksetmiyor, bunlara gösterilen tepkinin yanlışlığı.
van_hoijdonk ibaret etmek istyorsan o gün gelmesin okuluna demişsin, İslam 2 günlük değil bütün hayatı kapsayan bir bütündür. Her dinden insana eşit koşullar sağlanmalıdır.

Provakatif mesajlar silinmiştir, devamında gereği uygulanır.
Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt