UndeRqRo.uNd
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar namaz kılmayı tabiiki kimse engelleyemez ve kılanlara kötü muamele edemez.Yalnız şu da vardır ki okullar birer medrese değildir.Orda eğitim ve öğretim vardır.Namaz kılmak için uygun yerler ev veya camidir, okul değildir.
Eski darbelere bakıldığında öncesinde çarpıtılmış, yalan haberlerin zemin hazırlandığı görülüyor durum bundan ibaret.
Dindar kesimi istemeyenlerin oyunlarından biri.
1) sen gazeteleri tersindenmi okuyorsun yoksa haberleri tersindenmi dinliyorsun zorla kim kime namaz kıldırıyor çocuklar kendi istekleriyle tenefüs sırasında namazlarını kılıyorlartamamen katılıyorumokul mu cami mi ? Hedef ne ? yine dinimizi neyüdüğü belirsiz din düşmanlarının yaptığı okulda namaz kampanyasıyla rencide edildiğini görüyoruz. Kendisini dinci sıfatına sokupta her türlü haltı yiyenler yine iş başında.
Dediğim gibi çocuklarımıza zorla namaz kıldırmaya çalışan zihniyet dinimizi işlemiyor aksine rencide ediyor aşağılıyor.
Unutulmamalıdır ki Allah'ın bile namaz kılmayana karışmadığı dinimizde bir kul bu tür yobazlıklar yapamaz, bu dinimize de aykırı bir davranıştır. Okullarda zorla namaz kıldırtan zihniyeti şiddetle kınıyorum.
Lisede iken biyoloji hocam Cuma günleri öğle arasında Cuma Namazını kılmaya giderdi bizde giderdik ama kimse kimseyi zorlamazdı.
Okul = Cami ??? 1=2 ??? ne farkı var ???
1) sen gazeteleri tersindenmi okuyorsun yoksa haberleri tersindenmi dinliyorsun zorla kim kime namaz kıldırıyor çocuklar kendi istekleriyle tenefüs sırasında namazlarını kılıyorlar
2) ALLAH cc namaz kılmayana karışmıyor demişsin peki bir ögretmen sınav yaptırdıgı ögrencilere sınav yaptıgı sırada karışıyormu tabiki karışmaz ALLAH cc da namaz kılmayana karışmaz bu dünya sınav dünyası şunuda hatırlatayım kabirde ilk sorulacak soruda namazdır namaz sorusundan geçemezsen diger sorular sorulmayacak zaten her halde anlamışsındır koçum
Öylede oldu dimi dostum...Hocam çok haklısın, tamamen katılıyorum.. ama bu tür konular sitede gereksiz gerginliklere yol açıyo hep..
Şimdi bu başlığı görünce yine mantar gibi fake tipler türeyecek..
Forumla ilgisizliği mesaj sayılarından belli, tartışma adabından yoksun kişiler, nedense bu tarz konuların en aktif üyeleri oluyo birdenbire..
Art niyetlilerin ekmeğine bal sürmeyelim..
Öylede oldu dimi dostum...
1) Ben senin hedef tahtan değilim. Her lafıma kurduğum her cümleme siyaset tavrı ve diliyle yorum yapma
2) Sadece dinci geçinen kesimin haberlerini okursan benim haberleri tersten vs şekilde okuduğumu yorumlarsın, bu gayet normal bir durum olur senin için. Bugün öğlen starda bu konuyu tartıştılar ve orada sürekli vurguladılar, zorla kıldırılan namaz ve karşı çıkan bir öğrenci doğrudan soyutlanan bir öğrenci ve sonrasında şikayetçi olan veli
3) Hedef tahtanı değiştir senin neci olduğunu biliyoruz hangi taraftan olduğunu da biliyoruz yaptığın yorumlar dinci geçinen kesime laf söyleyenleri doğrudan hedef takınan yorumlar sürekli meseleleri siyasi tartışma platformuna taşıma çalışmalar. Çocukça davranıyorsun yaşın küçük bunu cümle alem biliyor.
4) Siyaset yapmak yasakmış üye olurken okudum sen okumamışsın git oku
ayrıca çocukluk yapmanın bilmediğin haberleri bilen kişiler olduğu zaman yargılamanda hatta, git önce adam gibi haberi doğru öğren öyle gel konuş ama yargılamadan önce mutlaka haberi adam gibi öğren tabi sen dindarcı olduğun için sizin yaptığınız her türlü açıklıklar ortaya çıktıkça kuduruyorsunuz aynı başbakan gibi baktı çıkmazda kuduruyor
1) kendini tahta olarak görüyorsan doktora git
2) yazıları oku kim siyasi yazılar yazıyor görürsün
3) kimin yaşı küçük belli oldu sen üniversiteye hazırlan
4) ben boşuna yazmadım yazıları tersinden okudugunu dikkatli oku iftirayla ilgili bir tek kelime varmı
Nega kesinlikle katılıyorum bu Forum siyasi bir forum değil çok alakasız şeyler konuşuluyor...we lütfen birdaha siyasi bir konu açmayalım...Arkadaşlar her konuda böyle birbirinize gircekseniz yasak mı koyalım yani lütfen herkes konuyla ilgili yorumunu yaparken, birini hedef almayarak yapsın. Birinin mesajını alıntı yaparak verilen cevaplar, boş yere hem bizi hem sizi geriyor.
* Bu tip konularda hep aynı kişileri görüyor gibiyim.
Takipteyim ve aynı şey birkaç kez daha tekrarlanırsa daha ciddi tepki vericem.
Lutfen buranın sorun istemedigimiz bir forum oldugunu unutmayın.
Dini tartışmalar, millyetçi tartısmalar yapılacaksa, hepsinin ayrı bir forumu var, oralara gidebilirsiniz
''Ben demiştim'' demekten hiç hoşlanmıyorum ama ben demiştim. mantarlar aramıza döndü..
''Hannibal'' filminde çok güzel bir replik var, diyor ki; '' tilki herzaman tavşanın kokusuna koşar, ama yardım etmek için değil.'' dolayısıyla bir ''mantarsever''seniz ve onları daha sık görmek isterseniz tavşan kokusu çıkaran bu tür konuları daha sık açmalısınız. yoksa forumda tartışmaya ve gerilime yol açmayacak normal konularda onları görmeniz imkansız..
Yok bir mantarsever değilseniz, onlardan kurtulmak istiyorsanız, yapacağınız şey onlara cvp vermemek. hatta sizin mesajınızdan alıntı yapsa bile cvp vermemek. başka çözüm yok. Mantar dediysek daha çok ayak mantarı gibi yani, bir kere bulaşınca kolay arınamıyosunuz..
Banlamak derseniz, onlar zaten daha önce banlanmış, ama kovulduğu yere tekrar dönecek dercede kalın bir yüz derisine sahip, sabıkalı üyeler. Buda çözüm olmuyor..
Bosh bosh konuşup banlanıp, fake niklerle geri dönenlerden, artık sizinde mideaniz bulandıysa, tek yapacağınız cvp vermemek, yoksa arınamazsınız.. Atalarımızn ne demiş; ''ite bulaşma, çalıyı dolaş.'' ataları dinlemekde fayda var..
Konuyla ilgili de; bir insan müslüman olabilir, olmayadabilir. dindar olabilir, olmayadabilir. hiç önemli değil, sonuçta insan insandır. asıl önemli olan dindar değil kindar olmamak. Çünkü kin, önce içinde durduğu kaba zarar verir..
Burada ki herkesin kendine göre az çok dini bilgisi vardır, kimse kininden ağzı köpürerek konuşanlardan din dersi alacak değil.. bırakınsınlar dini imanı geçtim, önce insan olsunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?