nadiren tema show: sx1 için full temalar!...

Sponsorlu Bağlantılar

nadiren

Konu Sahibi
nadiren tema show: sx1 için full temalar!...
Evet millet, sx1'e de aynen 6600'lara olduğu gibi (batarya göstergesi, saati, ikonları, hatta mp3 playerı en önemlisi renk paleti!) gibi herşeyin değiştiği temalar yüklenebiliyor, bunun için öncelikle sx1'inizde modlu bir fw olması lazım. Forumda linkini ve açıklamasını verdiğim c2f+v2.by.nadiren firmware burada vereceğim tüm temaları full destekliyor!...

Firmware'i kurduktan sonra ilk yapmanız gereken a: sürücüsündeki system\apps klasörü içindeki mp3player, xxMenu, xxAppCtrl klasörlerini e:\system\apps içerisine kopyalamak.

Daha sonra telinize atacağınız sis uzantılı temaları gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz, yalnız her seferinde bir tema kurabiliyorsunuz, bir sonraki kurmadan da c:\system\install klasörü altındaki temanızın ismi yazılı dosyayı silmeyi unutmamalısınız, telinize format atmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu açıklamalardan sonra gelelim temalara:

..: Gün Batımı :..

Download Linki:

-------------------------------------------------------------------------------------------

..: Abstract Flora :..

Download Linki:

---------------------------------------------------------------------------

..: White Tiger :..

Download Linki:

-----------------------------------------------------------------------

Emeğe saygı, buradaki örnekler gibi daha önce hazırladığım 30'dan fazla tema var, eğer ilgi görürse diğerlerini de yüklerim buradan!... :oke:

• Beğen
Tepkiler: m2323

nozden

nozden

Üye
emege saygı saol

nadiren

Konu Sahibi
emege saygı saol
eywallah, bir kaç full tema daha:

..: UBUNTU :..

Açılış/Kapanış Ekranı:

Download Linki:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

..: Yunuslar v1 :..

:v2:

Açılış/Kapanış Ekranı

Download Linki:

------------------------------------------------------------------------------------

..: Car Design :..

Açılış/Kapanış Ekranı

Download Linki:

nadiren

Konu Sahibi
Kayıp Balık Nemo

Download Linki:

--------------- Ekleme ---------------

* sx1'e Full Temalar Nasıl Yüklenir?:

* sis temalar bazen yüklerken hata verebilir, hatta tele format atmak zorunda bile kalabilirsiniz, bunu engellemek için yeni bir tema yüklemeden önce c:\system\install veya e:\system\install klasörü altındaki tema dosyasını silin, daha sonra yeni temayı yükleyin... böylece bu hatadan kurtulmuş olursunuz.. bunun fw ile bir ilgisi yok, her fw'de sis temalar böyle sorunlara yol açabilir.

* eğer c2f+ by nadiren fw'yi kullanıyorsanız buradaki tüm temalar magenta renk paletine göre ayarlanmıştır. teli magenta renk paletine getirdiğinizde renklerde bozulma görülürse, bir kereliğine restart atın tele, sonra kurulumdan renk paletlerine gelip başka bir palete ayarlayın, sonra tekrar magenta'ya alın.. böylece paletin gerçek renklerine kavuşmuş olursunuz. bu dediğim meseleyi telefonu her kapatıp açtığınızda yapmanız lazım.. ama restart yaptığınızda problem olmaz...

Green Snake

Download Linki:

Limon Dilimleri

Download Linki:

Snowman

Download Linki:

Snowman v2:

Download Linki:

Colorful:

Download Linki:

Yeşil Başaklar:

Açılış Resmi:

Download Linki:

The Black Cat on the Wall

Bu da açılış/kapanış resmi:

Download Linki:

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
eline sağlık güzel olmuş

ERKAHAN

Üye
nadiren kardeş çalışmaların için teşekkürler bir sorum olacak bu temaları telefona kuruyoruz nereye kurulduğunu bulamıyorum yardımcı olabilirmisin

nadiren

Konu Sahibi
nadiren kardeş çalışmaların için teşekkürler bir sorum olacak bu temaları telefona kuruyoruz nereye kurulduğunu bulamıyorum yardımcı olabilirmisin

temaları oluşturan bir çok dosya c'ye yüklenir, eğer sen nereye yüklemek istiyorsun sorusuna e: dersen mp3 player skini, menü ikonu (varsa) wildskinz bölümü e'ye yüklenir...

nadiren

Konu Sahibi
Buyrun arkadaşlar, daha önce değişik platformlarda paylaştığım temaların bir kısmını paketler halinde rapid'e yüklemiştim, buaradan da vereyim:

Temalar 01-05: 2163 KB

Temalar 06-10: 3171 KB

Temalar 11-20: 3931 KB

Temalar 21-25: 2227 KB

Temalar 26-35 (3,9 mb):

Temalar 36-45 (2,8 mb):

Temalar 46-55 (4,5 mb):

Temalar 56-65 (4,3 mb):

Örnek temalar:

Tema No 49: Ubuntu Linux: menu ikonları vb. sıfırdan yaptım!... :)

SplashScreen:

-------------------------------------------------------------------

Tema No 50: Beyaz Kaplan:

---------------------------------------------------------------------

Tema No 61:

Splashscreen:

----------------------------------------------------------------------

Tema No 55: Sonbahar:

--------------------------------------------------------------------

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
ellerine sağlık nadiren gerçekten güzel işçilik...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
elerine sağlık süperler

nadiren

Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar, bunlar da en sonunculardan bir kaç tane:

Tema No 70: Soyut ve Sade[/size]

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tema No 71: Mavi Atlar

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tema No 72: Fabia Lightened...

SplashScreen:

Tema No 73: Lotus Elise

Buyrun kendim yaptım diye demiyorum, harika bir tema daha!.. Burada görünmüyor ama batarya ve şarj göstergelerini de pastel pembe yaptım renk uyumu açısından :)

Download Linki:

Tema No 74: Evergreen

Batarya ve Şarj Sinyalleri:

Download Link:

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
tek kelime ile mükemmel bende bir eski sx1 kullanıcısı olarak gerçekten çok özledim telefonumu alacam heralde tekrar

y.e.bakici

y.e.bakici

Üye
çok düzgün saol...

swordmaster

swordmaster

Üye
kardes yukledım whıte tıger temasını fakat renk paleti değişmedi

bende sildim restart attım sonra telefona su an acılmıyorr :( ne yapmalıyım ?

telefona format atark tekrar actım ve tekrar yukledim white tiger temasını ama renk paleti değişmedi :S

neden anlamadım :s

tmm kardes renk paletini magentaya ayarlayınca oldu :oke: ellerine sağlık

nadiren

Konu Sahibi
kardes yukledım whıte tıger temasını fakat renk paleti değişmedi

bende sildim restart attım sonra telefona su an acılmıyorr :( ne yapmalıyım ?

telefona format atark tekrar actım ve tekrar yukledim white tiger temasını ama renk paleti değişmedi :S

neden anlamadım :s

tmm kardes renk paletini magentaya ayarlayınca oldu :oke: ellerine sağlık

evet swordmaster, tüm renk paletleri magentaya göre ayarlıdır, tabii bir de buna uygun fw olmalı telde (mesela benim fw)...
ayreten kesinlikle temayı kaldırmamalısın, sadece c:\system\install klasöründen adını sil ve yeni temayı üzerine yükle...

nadiren

Konu Sahibi
buyrun çeşitli zamanlarda hazırladığım temaları rapid'e parça parça upload etmiştim, linkleri buradan da paylaşayım:

Temalar 01-05: 2163 KB

Temalar 06-10: 3171 KB

Temalar 11-20: 3931 KB

Temalar 21-25: 2227 KB

Temalar 26-35 (3,9 mb):

Temalar 36-45 (2,8 mb):

Temalar 46-55 (4,5 mb):

Temalar 56-65 (4,3 mb):

___ugur___

Üye
emeğinize sağlık:D:D::D paylaşım için tşk.....

nadiren

Konu Sahibi
ellerine sağlık nadiren gerçekten güzel işçilik...
sağoalsın, bzaı arkadaşalr b utemaları nasıl yaptığımı sormuş, bunların yapımında kullandığım yazılımlar: sx1 tema yapar v2, palettetool, mbmtool ve mbmwizard'dır... ve tabii ki bir de sis yapmak için makesis...

araqon

Üye
saol

fth_kexin

fth_kexin

Üye
emegine saglık kardesss guzel olmussss

Üst Alt