Merak ettin şimdi nasıl birisin :D aha benim avatarımda gölgem catty söylesin o görmüş :islik
-YARINIYOK- Üye erzintr_24' Alıntı: Merak ettin şimdi nasıl birisin aha benim avatarımda gölgem Genişletmek için tıkla ... catty söylesin o görmüş
erzintr_24' Alıntı: Merak ettin şimdi nasıl birisin aha benim avatarımda gölgem Genişletmek için tıkla ... catty söylesin o görmüş
-YARINIYOK- Üye Catty' Alıntı: Tarifsiz , tanımını yapamıyorum , melek gibi bişey Genişletmek için tıkla ... bak sen
Praetor Emekli Yönetici Burası sohbet muhabbet için uygun bir yer Gerekli bilgi için, konu dışı bölümündeki üstteki duyuruyu okuyunuz lütfen.
Burası sohbet muhabbet için uygun bir yer Gerekli bilgi için, konu dışı bölümündeki üstteki duyuruyu okuyunuz lütfen.
-YARINIYOK- Üye osaka123' Alıntı: Bu konunun amacı nedir bilen ? Genişletmek için tıkla ... arkadaş sürekli beni avartarsız gördüğü için avartar kullanınca şaşırmış ve konu acma gereği duymuş
osaka123' Alıntı: Bu konunun amacı nedir bilen ? Genişletmek için tıkla ... arkadaş sürekli beni avartarsız gördüğü için avartar kullanınca şaşırmış ve konu acma gereği duymuş