N9'un N8'den farklılıkları nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MertcaN9

MertcaN9

Üye
N9 N8 den kat kat üstün bir cihaz zaten aksini söylemek saçmalık olur. N9 1 GHz Cortex A8 CPU kullanıyor ayrıca PowerVR SGX530 GPU. 1 GB ram ve 3.9 inç gorilla glass erkan kullanıyor. ekranı clear black teknolojisine sahip. erkan kalitesi kat kat üstün N8 den. 8 mp carl zeiss kamera kullanıyor otofokus özelliği var kamerada 720p video çekme özelliğine sahip. N8 N9 u sadece kamera yönünden ve de HDMI aparatı yönünden geçebilir diğer kısımlarda Bariz bir şekilde piyasanın en yeni akıllı telefonu N9 üstün. ayrıca telefon son derece şık bir arayüze sahip kesinlikle donma yapmıyor ve de QT tabanlı yani ilerde android oyunlar vs. portlanabilecek. gelişme açık bir tabanı var yani açık bir işletim sistemi bu da cihazdan anlayanlar için sınırsız bir özgürlük demek yani cihaza tam anlamda sahip oluyorsunuz. ve son olarak megoo harmattan 1.2 işletim sistemini kullanıyor megoo bir süre daha destek verecek N9'a ilk günceleme yayınladı bile. ve de N8 den kat kat üstün bir tarayıcısı var HTML 5 destekli bir tarayıcıya sahip inanılmaz hızlı.(açıkcası günümüzde HTML5 tabanlı siteler çok yaygın değilsede çok önemli bir özellik). diyeceklerim bu kadar :good:

ayrıca bir özelliği daha unutmuşum Telefon ekranı gün ışığında bile canlı bir görünme sahip ikonlar net bir şekilde görülebiliyor. ha madem tüm özelliklerini söyledim eksi yönünüde söylemem gerekir telefonun ön kamerası yani 3G si şu anda aktif değil.

• Beğen
Tepkiler: aleranol

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler ama meego'nun uygulama sorunu çok doğru bi tespit.ayrıca N8'in kamera özelliği beni yine şaşırttı :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
herkese teşekkürler ama meego'nun uygulama sorunu çok doğru bi tespit.ayrıca N8'in kamera özelliği beni yine şaşırttı :)

yakında Bol Bol uygulama görecek N9 arkadaşım çok yakında.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
    Konu Sahibi
yukarda tüm özelliklerini karşılaştırmıştım neden deve ile giderken ata binip uçmak istemiyim ki? N9 kat kat hızlı bir cihaz ayrıca RAM kat kat üstün N8 den. sadece multimedya için N9 yerine N8 tercih edecek kişi varmıdır ki :kop:
Çok haklısın.Bence de bi telefon alırken tüm özellikleri incelenmelidir.N8'i alırken de öyle yapmıştım yine öyle yapacağım ama N9 yerine başka bi telefonunun çıkmasını bekleyeceğim çünkü uygulamalar benim çok önemli (özellikle oyun ve temalar :d:)

aleranol

aleranol

Üye
Çok haklısın.Bence de bi telefon alırken tüm özellikleri incelenmelidir.N8'i alırken de öyle yapmıştım yine öyle yapacağım ama N9 yerine başka bi telefonunun çıkmasını bekleyeceğim çünkü uygulamalar benim çok önemli (özellikle oyun ve temalar :d:)
haklısın banada yetersiz geliyo. C7 m de sadece 30-40 oyun,6-7 hd oyun, 80 den fazla hd tema , 50 den fazla sistem veya eğlence programı, 500 den fazla müzik(yarısınan fazlası rock-metal :yuru) var ama yeterince zorlanmıyo:islik. Telefonumu kurcaladıkça neler yapabildiğini öğreniyorum ve programlamaya olan isteğim artıyo. Ayrıc bayıla bayıla 1500 tl veripte android alıp birkaç fazla özellik için kazıklanamayacağımı fakat bazılarının ne yazık (afedersiniz ama) kazıklandığını öğreniyorum. Bunları geçerde telefon önerisin geçersem bence lumia 800 yada 1 yıl kadar sonra Nokia'nın çıkartacağı 1.4 ghz veya üzeri telefonları beklemeni öneririm.Çünkü işletim sistemi sürekli gelişecek ve bunlarda oyun tema vs. ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacaklar. (Çok mu uzun oldu? :D)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
haklısın banada yetersiz geliyo. C7 m de sadece 30-40 oyun,6-7 hd oyun, 80 den fazla hd tema , 50 den fazla sistem veya eğlence programı, 500 den fazla müzik(yarısınan fazlası rock-metal :yuru) var ama yeterince zorlanmıyo:islik. Telefonumu kurcaladıkça neler yapabildiğini öğreniyorum ve programlamaya olan isteğim artıyo. Ayrıc bayıla bayıla 1500 tl veripte android alıp birkaç fazla özellik için kazıklanamayacağımı fakat bazılarının ne yazık (afedersiniz ama) kazıklandığını öğreniyorum. Bunları geçerde telefon önerisin geçersem bence lumia 800 yada 1 yıl kadar sonra Nokia'nın çıkartacağı 1.4 ghz veya üzeri telefonları beklemeni öneririm.Çünkü işletim sistemi sürekli gelişecek ve bunlarda oyun tema vs. ihtiyaçları fazlasıyla karşılayacaklar. (Çok mu uzun oldu? :D)

:oke::alkis

aleranol

aleranol

Üye
mertcan sen bu arada n9 u alacakmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt