N9'un lansman tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
ya birde bir şey gördüm pocketnow da var sea ray in net hızı 1024klık siteyi 0.2sn yazıyor 100k lık siteyi htc sensation 1.182 sn yazmışlar kafayı yicem nokia ne yapıyor belli değil

nokia da samsung gibi apple gibi birden fırlayacak gibi duruyor şu wp7 ve meego ile...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Umarım n8deki gibi olur ama gerçekten kötü dedikodular var ortalıkta,Bu arada amerikada satışa sunulmayacakmış,Büyük ihtimalle orada Wp7 versiyonu sea rayı satacakları içindir..

zaten amerikada nokia kullanan çok az. orda yaşayan tanıdık varsa sorabilirsin :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler tekrar baktım AT&T nin sayfa açarken veri indirebilme hızı yani bir nevi web browser hızı cihazın ve o operatörle ile çıkacaksa amerikada kesin sea ray çıkar

eç038

eç038

Üye
lansmana katılma imkanı olan arkadaşlardan videolu ön inceleme bekliyoruz :D

pRime.

pRime.

Üye
büyük gün bugün hadi hayırlısı...

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bugun 15i bakalim ne olacak.

n9 da merak ettigim klavyelimi klavyesizmi o bi tane silver var o cok tatli ama oda resmi duyuruda yoktu tam bi karisiklik hakim su anda n9da

pRime.

pRime.

Üye
bugun 15i bakalim ne olacak.

n9 da merak ettigim klavyelimi klavyesizmi o bi tane silver var o cok tatli ama oda resmi duyuruda yoktu tam bi karisiklik hakim su anda n9da

N9da klavye yok, klavyeli olan n950 o da geliştirici telefonu ve satılmıyor.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
o klavyeli olan iste o cok guzeldir . neden satilmasin ya. sen o youtube daki for developper yazili tanitimimi gordun. iyimisin sen neden satilmasin.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
o klavyeli olan iste o cok guzeldir . neden satilmasin ya. sen o youtube daki for developper yazili tanitimimi gordun. iyimisin sen neden satilmasin.

dostum sen çoooook önceleri sızıntı olarak çıkmış fotoğraftan bahsediyorsun ki kaldı ki o gümüş renkli N950 yok sadece siyah N950 vqr ve satılmıyor geliştiricilere dağıtıldı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet saat 10:00 hâla bekliyoruz...

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ordamısın ki

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla twitterda var biri ama hala daha cevap yazmadı bana

----------Eklendi @ 10:35:24 ---------- Yazıldı @ 10:27:30 ----------

buyrunuz ilk resimler

uribaju

uribaju

Üye
Türkçe de bi ayrı güzel olmuş n9 :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
buyrunuz lansmandan başka fotoğraflar

----------Eklendi @ 10:52:11 ---------- Yazıldı @ 10:43:04 ----------

resimleri paylaşan abimizden kötü haber beyler buyrun okuyun SGS2 yolu gözükür bize

@portakal: Nokia N9, 4. ceyrek sonuna dogru ve yaklasik 1.500 TL gibi bir rakama satilacakmis

uribaju

uribaju

Üye
buyrunuz lansmandan başka fotoğraflar

----------Eklendi @ 10:52:11 ---------- Yazıldı @ 10:43:04 ----------

resimleri paylaşan abimizden kötü haber beyler buyrun okuyun SGS2 yolu gözükür bize

@portakal: Nokia N9, 4. ceyrek sonuna dogru ve yaklasik 1.500 TL gibi bir rakama satilacakmis
1500e gelir 1 ay sonra 1200lere düşer bence ama 4.çeyrek sonuna doğru ne telefonlar çıkar onu bilemem wp7 li telefonlara bakacaz gibi..

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve ya C7 bir ay sonra 300tl değer kaybetti mi yoo etmedi değil mi

pRime.

pRime.

Üye
Htc yolu gözüktü bana ya da n8'le devam...

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
aynen belki de htc ama ondada hafıza az yahu kamera filan nasıl ufff ya ne diyim ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt