N9'un lansman tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
N9'un lansman tarihi
Arkadaşlar teknoblogun haberine göre 15 ağustosda N9 un Türkiye lasmanı gerçekleştirilecek buyrun buda kaynak

www.teknoblog.com/mobil/nokia-n9un-turkiye-lansmani-15-agustosta-orada-olacagiz.html

punisher123

punisher123

Üye
İnşallaaah :)

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bu arada olursa büyük bir ihtimalle istanbulda olur istanbulda bulunan arkadaşlar bir zahmet katılırlarsa fikirlerini almış oluruz

eç038

eç038

Üye
desenize ciddi ciddi bu telefon geliyor :D

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
bu arada 64GB olan model gelmeyecek Türkiye iletişim müdürü öyle dedi ve evet çoğu avrupa ülkesinden önce bizde lansman oluyor faka bazı korkunç duyumlarda almadım değil

punisher123

punisher123

Üye
Nasıl korkunç duyumlar?

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla 15 ni bekliyelim ayın diyeyim inşallah dedikleri doğru çıkmazda

nonamex

Üye
Bu telefonu Türkiye'ye getirmezse Nokia büyük hata eder.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
yok getirecek ama dediğim gibiyse biraz kötü olagilir hatta ben SGS2 almak zorunda kalabilirim bu arada sizi google a whoistabco yazyıp sayfayı incelemenizi istiyorum o da 15inde açıklanacak

nonamex

Üye
yok getirecek ama dediğim gibiyse biraz kötü olagilir hatta ben SGS2 almak zorunda kalabilirim bu arada sizi google a whoistabco yazyıp sayfayı incelemenizi istiyorum o da 15inde açıklanacak

GS2 alma imkanim varken N9 bekliyorum deme ya..

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle bir şansım var ama alırsam eylül ekimde alıcam N9 ne zaman gelirse

ayasin

Üye
fiyatımı çok pahalı olacak kötü duyum ne peki :(

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Büyük ihtimalle bende o kanıya vardım. Fiyat konusu muhtemel..

pRime.

pRime.

Üye
Fiyatı 1300den fazla olursa hayatta almam nokia bu piyasada tekmiş gibi davranmamalı.

Kedi Yavrusu

Üye
nokia n8 için de "türkiyeye gelirse 1500-1600 'den aşağı olmaz" diyorlardı, forumda eski konulara bakıp görebilirsiniz.

punisher123

punisher123

Üye
Umarım n8deki gibi olur ama gerçekten kötü dedikodular var ortalıkta,Bu arada amerikada satışa sunulmayacakmış,Büyük ihtimalle orada Wp7 versiyonu sea rayı satacakları içindir..

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ya birde bir şey gördüm pocketnow da var sea ray in net hızı 1024klık siteyi 0.2sn yazıyor 100k lık siteyi htc sensation 1.182 sn yazmışlar kafayı yicem nokia ne yapıyor belli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt